Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 en güzel şey ilan ediyorum haribo getirmiş sonunda burdaki bakkala
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ekmek boyutunda olsa oturur yerdim yok gerçekten çok seviyorum
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 haribonunkiler kötü ya. pembe ve beyaz olan di mi haribonun?
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ben bikere yediydim de biligin plastik terlik kemiriyormusum gibi hissettim. muhtemelen benim yedigim marshmallow cok dandikti.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 çok şekerli geliyor ya bana onlar
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 marshmallow çok şekerli diyosanız bizim "hamurumsu bişeyin üstüne şekerli su dök" tatlıların hiç yiyemiyosununuzdur herhalde
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 lol asirlik turk tatlilari hamurun ustune sekerli su dok oldu.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 pek oyle degiller aslinda. baklava ve benzerlerinin yapimi hakikaten yetenek istiyor. marsmalov gibi deiller yani.
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 şerbetli tatlılarının tadları birbirine çok yakın, kullanılacak yüzlerce aroma varken 1/1 oranda şeker ile suyu karıştırıp yaptığın şeye emdirince içine koyduğun malzemenin bi önemi kalmıyor ki bastırıyor şerbet. var onlarca başarılı tatlılarımız, sütlü tatlılar mesela
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 sırf beyaz çıkıyo haribodan pembe beyazlı olanı en son çooook şekerde gördüm ya
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 lahmucan da yerim aha canım çekti.
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Chemical said: lahmucan da yerim aha canım çekti. benimde allah kahretsin.
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Chemical said: marshmallow çok şekerli diyosanız bizim "hamurumsu bişeyin üstüne şekerli su dök" tatlıların hiç yiyemiyosununuzdur herhalde şekerpare? hiç yiyemem hakkaten, feci bayar.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 şerbetli tatlılar içerisinde tulumba gelmiş geçmiş en başarısız tatlı olabilir..
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kerebiç güzeldir ama her zaman çıkmıyor
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 senko said: ben bikere yediydim de bildigin plastik terlik kemiriyormusum gibi hissettim.
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 marshmallow direk plastik gibi de ateşe koyup yemeli onu.
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Chemical said: marshmallow çok şekerli diyosanız bizim "hamurumsu bişeyin üstüne şekerli su dök" tatlıların hiç yiyemiyosununuzdur herhalde ağzıma koymam
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Chemical said: marshmallow çok şekerli diyosanız bizim "hamurumsu bişeyin üstüne şekerli su dök" tatlıların hiç yiyemiyosununuzdur herhalde Fıstık sarma ve sütlü nuriye ile saldırırım sana
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 http://www.fugly.com/media/IMAGES/Random/now_how_in_the.jpg
Öne çıkan mesajlar