Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Temmuzda bir hafta-on gün kadar boşluk bulup tek başıma tatil yapmak niyetindeyim (bir ihtimal 2-3 kişi falan en fazla), bu konuda yer tavsiyesi istiyorum bilenlerden. İstediklerim şöyle: apaçi kalabalığı olmasın Bodrum gibisinden, gezilip görülecek yerleri olsun, oturup bir şeyler içip vakit geçirilecek nispeten sakin yerleri olsun eğlenceli falan. Tabi deniz güzelliği de isterim, o ayrı. Aşırı tenhalığa da meraklı değilim ama. Gitmemiş de olsam, Bozcaada iyidir gibi geldi duyduklarımla kafamdakileri yan yana koyunca, öyle midir soruyorum. Veya bak şurası daha iyi dediğiniz yer var mıdır? Bir de Bozcaada'da kalacak yer tavsiyeniz olursa tadından yenmez.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Bozcaada üstüne yer tanımam ben. Talay'ın mükemmel, sadece Bozcaada'da satılan şarapları var. Paran çoksa Corvus Blend'ler var yine sadace orada bulunabilen. Corvus Rarum ve Corvus Karga da denenmeli. Talay'ın Merlot'u da çok güzeldir. Burada kalıyorum ben gittiğimde: http://www.kaikias.com/ Pahalı bir yer. İstersen gecesi 20-30 TL'ye yerler bile bulursun. Denizin nasıl olduğunu bilmiyorum, denize girmem ben.
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 gezmek istiyorsan motor kiralayabilirsin bozcaadada, günlük 40tı en son. motor kiraladıktan sonra gidip çadır alanında çadır kurup orda keyif de yapabilirsin, bazı yerler rüzgarlı olur o yüzden sote bi yere kurunca keyfine diyecek olmaz
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 beni de al yanina gokceada da cenneti yasatayim sana.
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Şarap durumu çekici, aklımı çelen noktalardan biri o. Çadır kurmayı falan pek istemiyorum aslında, konaklama olarak az buçuk para bayıp öküz gibi yayılasım var ayıptır söylemesi. Bi de senko gel buyur Gökçeada olsun da nedir bu kadar uçuracak vaadin be abi, kıllanmadım değil. o_O Şaka bi yana aklıma gelmemişti orası, bi bakayım nedir. Ayrıca Bozcaada'da ulaşım dertli bi mesele mi? Kalınacak yerler merkezde olanlar ve olmayanlar olarak ayrılmış genelde. Merkezde olmayınca yol çok uzun olur, gece bilmemkaçtan sonra dönülmez gibi bi durum var mı? Baya noob soruları oldu yine ama bilmiyorum işte
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 dolmuş var ama arabayla gitmen senin yararına merkezde kalsan bile en yakın plaja yürümen imkansız ve sadece 2 tane tesisli plaj var ama diğer plajları tavsiye ederim onlara da toprak yola arabayı bırakarak gidiyosun 6-7 tane bu bahsettiğim plajlardan var ve bunlar genelde bomboş.. bütün plaj size kalıyor, mükemmel oluyor =) özet: (arabasız gündüz zor)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Nasıl zor abi? Ben adayı turlayıp dururum hep. Bir ucundan bir ucuna gitmek 2 saat sürer. 10km x 5km gibi bir şey ada. Bisiklet götürürsen yanında hiç sorun yaşamazsın. Zaten bir ucundan bir ucuna da gitmezsin. Gerçi ben dağcılık yaparken hergün 5-6 km sabit yürürdüm ara vermeden, ondan alışık olabilirim :) Hala hergün 3 km en azından yürümeye çalışıyorum. Kıyaslama için: 2 km = İstiklal Caddesi
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ben de kaikias'da kalmıştım.. suit odaları çok fantastik, diğer odaları standart oda (bence standart parasına değmez, bir de giriş katında çoğu standart oda) kız arkadaşla gidicekseniz falan paranıza kıyın (adadaki en pahalı otel) kaikiasda kalın.. adayı normal insan yürüyemez o güneşin altında, sende sağlam kondisyon varmış.. kız arkadaşınızla falan gidiceksiniz, ve hiç böyle işlere -bisiklet vs.- kalkışmamış bir kızsa tavsiye etmem =)
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 annem yine yaz ve hayırlı evlat moduna girdi.. bunun anlamı yine bana bi tatil kitleyecek, otellere bakmaya başladı bile.. bi de bu sene annem standartlarını maximize etti allah yardımcım olsun paris venedik filan diyor caydırıp rodos filan yapmaya çalışıyorum ama pek yemeyecek gibi..
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 eheh kaspar gokceadayi bildigimden oyle dedim :) cok guzel koylar var, anca yerlisinin bildigi kimsenin gitmedigi... hatta iki koy var nasil oluyorsa koy boyle ufak tepe gibi birseyle ayrilmis, o tepenin bi tarafindaki koyun denizi mavi diger tarafninki yesil. hayran kaldiydim oraya. ama iki ada icinde araba sart gibi bir sey, otobusle fln cekilcek cile deil pek. bisiklette yemez bir yerden sonra.
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Nihayet yol gözüktü, haftaya gidiyoruz 4-5 kişi. Merkezde, ucuz pansiyon önerisi olan varsa ne de güzel olur ha.
Öne çıkan mesajlar