nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Arızaya tanı koyma aşamasında onu anlayacak teknolojileri vardır diye düşündüm, hani şöyle şöyle yapmışsın ondan bozulmuş derler ya bi bozuk alet için, onun gibi çok oynamışsın bozulmuş falan. Aman neyse bieşy iddia ettiğim yok zaten düşündüm öyle olur mu diye, olmaması işime gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyopet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Makineye otopsi???? :S Bi bakarlar ama sanmıyorum çok oynadığından bozuldu diyemezler. Neyse sen tadını çıkar. Oyunun bişey olmaz Türk o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 "Günde 10 saat oynamışsın ondan bozulmuş" diyen çıkarsa makineyle döversin sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 eheh sen bunda oyun oynamissin bozulmus bu diye bisi soz konusu olamaz ps3te. denildigi gibi ps3le adamin kafasina vura vura alirsin yenisini derlerse. ki hava ve toz sorunu olmadiktan sonra bozulmaz ps3 cok acik durmaktan. benimkinin 2-3 hafta kapanmadigi oldu. hatta gow oynadigim donemde oyunu bile kapatmiyordum. yatip uyuyup kalkinca pauseden cikarip devam ediyordum oynamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 abi 10 saat oynadn bozuldu ne demek ya ole bisi wa mi lol bu urun 7 24 acik kalsa bozulmamak uzere tasarlaniyo o sekilde satiliyo zaten zarar gorucei durumlarda(isinma fean ) uyari vriyo ve kendiliginden kapaniyo son 20 senedir uretilen butun bilgisayar urunleri gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Abi diyorum ya xbox 360'ım vardı, ondan böyle gerilmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 nileppezdel said: Abi diyorum ya xbox 360'ım vardı, ondan böyle gerilmiştim :D ya o zaman dogru abi o kapaliyken felan yaniyodu di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Yandı gitti ya.. Şimdi mecburen orjinal oyun oynuyorum, o paraları vermek koyuyo. Vergi yasamız değişse d eoyuna para verirken helal olsun diyerek alabilsek =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 BonePART said: harddisk kkullandikca eskimicek mi abv komple bu topaca yazanların=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 o kadar laf ettikte.sanırım benim bfc2 cd im hafiften gitti yada reader gidiyor ufaktan kaplamalar gecikmeye başladıçve oyun laglı gibi oluyor bir süredir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar