Norak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Satış 1: magic kartları: 6-7 yıllık bir koleksiyon, kartların durumu yeni gibi. Toplam 1788 adet rare, uncommon, common olan avatarlı hero lu tonlarca güzel süper kartı içinde barındıran bir set. inquest fiyatları beni ilgilendirmiyor artık o yüzden toptan satıyorum ama 200$ olan bi kart çıkarsa siz alınca, banada bi 80$ falan yollarsanız teşekkür ederim :) - Mirage - 145 kart - 20$ - Tempest - 225 kart - 25$ - Exodus - 110 kart - 15$ - Stronghold - 320 kart - 32$ - Urza Saga - 355 kart - 35$ - Urza's legacy - 13 kart - 10$ - 5th ed - 540 kart - 65$ - Portal - 80 kart - 10$ (başlangıç seti) toplam 1788 kart - eğer hepsini birden alırsanız toplam fiyat 165$ ın tl karşılığı. --------------------- Satış 2: Türkçe Fantazi Romanları: kitapların durumu iyi yırtık vb yok, cillop gibin. Kara elf üçlemesi - 3 kitap - 20 milyon Buzyeli vadisi üçlemesi - 3 kitap - 20 milyon Avatar üçlemesi - 3 kitap - 20 milyon Danışmanlar & Krallar - 2 kitap - 16 milyon (bunun 3. süde piyasada) Elmister: bir büyücü yaratmak - 8 milyon (elminster ın ilk kitabı ) eğer hepsini alırsanız 80 milyon tüm kitaplar (12 kitap) ------------------------- Satış 3: Çizgi Romanlar: türkçe olanların hiçbir sayısı eksik değil, yayına başlayıp bittiği yere kadar hepsi full. -tr- spiderman - May 96-Ock 97/ 1-9 sayı - 8 milyon -tr-X-men - may 96-ock 97/ 1-9 sayı - 8 milyon -tr-Spiderman - haz 98-şub 2k/ 1-19 sayı - 16 milyon (bu 3 setin hepsini beraber alırsanız sadece 28 milyon) --------------------- -tr- superman - may 96-ock 97/ 1-9 sayı - 12 milyon (öldüğü seri) -tr- superman - haz 99-şub 2k/ 1-7 sayı - 8 milyon (bu 2 seti beraber alırsanız sadece 16 milyon) --------------------- -tr- witchblade(cadıkılıcı)- haz 99-şub 2k/ 1-8 sayı - 6 milyon -tr- Batman(1995) 1-15 sayı+ Batman- May 96-Ock97/ 1-9 sayı - 20 milyon -------------------- [Bu mesaj Norak tarafından 14 Temmuz 2004 11:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 devam: -ing- Darkness- 19-33 arası sayılar + infinity özel sayı 1- 20 milyon özel sayılar: Batman&Darkness sayı 1 (ing) Batman&robin film özel (almanca) Batman forever film özel (tr) hepsi toplam 6 milyon --------------- -ing- Stone (ilk sayıları özel 4 sayılık preview) - 6 milyon -ing- Nightwing (eski Robin) 28-31 arası sayılar(4) - 6 milyon --------------------- -tr-spawn (haz99-şub2k)-1-9 arası sayılar + 1 cilt (spawnın ilk 9 sayısı) -ing- spawn özel cilt (sayı 26-30 arası),hardcover -ing-spawn 79-80-82. sayılar tüm spawnlar tek paket 26 milyon ------------------------ eğer tüm çizgiromanları tek seferde alırsanız 120 milyon tl -tek kural var: önce siz parayı yatıracaksınız, sonra ben yollayacam mng kargo ile. isteyene iş bank hesap no mu vereceğim özel msgdan. kargo ücreti sizindir :) ben izmir karşıyakadayım, siz izmirdeyseniz yunuslar civarına gelirseniz elden de veririm (başka bi yer bilmiyorum daha ehe). [signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 14 Temmuz 2004 11:36 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 güzelmiş.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!!
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 spawn, batman, darkness almak isterim 20+6+26 52 tutuyo di mi.. taksit var mı :-P :D[signature][hline]pc and comic geek
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Simdi tüm kartlarimi satiyorum diyip bi fiyat koyuyosunda bendede bi canta dolusu card var içini acip bakmadigim saniyorum 2000 den fazladir cardlarindan bi kaç örnek ver yada msn,icq numarani ver
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bonecrusher, batman özel sayıları dimi istediğin? 6 milyon olan o çünkü. ok onları ayırayım 50 milyon yuvarlak hesap olsun, zaten bide havale ücreti kargo ücreti ödiycen üstüne :P ben sana yollayım hs no mu ö.m. ile, sen yatır, haber ver, ben yollayım paketi. şimdi magic kartları için şu an geçerli fiyatları bilmiyorum zaten, elimde en yeni inquest dergisi sayı 46. 1998 mi 99 mu ne tarihi ehe. ama ta o zamanda bile 5-6 $ ile 15-20$ arası eden baya bi kart var. hepsini toplasam 165$ nin üstüne kat kat çıkar 1788 tane kart diye düşündüm. tek tek satarsam içinden çıkamam o kadar kartın. ama kimse çıkmaz ise toplu alacak tek tek satabilirim sanırım ama çok kasar bea:) şu an 3 kişi var kart isteyen, 2si tek tek satarsan alırım diyo. sen toplu almayı düşünür müsün Masticore? öyle ise bikaç örnek vb verebilirim ama dediğim gibi elimdeki en en yeni inquest 5 yıllık, ordaki fiyatlara göre yazabilirim. icq için ise evde henüz net olmağı hatta 2 haftadır bilgisayarı bile kurmadığım için kafeden takılıyorum böle arada bi. icqdan bulunmam zor yane. ama genede ekledim seni :p. [Bu mesaj Norak tarafından 15 Temmuz 2004 13:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 alternatif olarak; izmirli olan arkadaşlar için bu haftasonu siz toplanın atlayıp gelin yunuslar a burda sahilde kafeler felan var yeni bi inquest de getirin, oturup hangisini istionuz falan diye kasarız tek tek :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 -tr- witchblade(cadıkılıcı)- haz 99-şub 2k/ 1-8 sayı - 6 milyon alıyorum bunları , ingilizcesi var turkceside olsun.[signature][hline].....
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 şimdi spawn77 kartları vede spawnları alıyor. umarım bulabiliriz birbirimizi :) bone senden 2 saat 12dk önce olduğu için msg zamanı ona şeyedecem spawnları malesef. yane artık sen alcaksan diğerleri için bana 26 milyon yatırman yeterli, sonra ben yollayacam sana mng kargo ile :) yok zaten yatırdıysan (öğlen baktım yoktu) geri yollayabilirim havale ile para üstünü :) Jarlaxle sana hs nomu yolladım - bekliyorum :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Yahu 5 yil onceki fiyatla simdiki fiyat bi kere ayni olamaz type 1 veya type 1,5 kalmiş bir kart mutlaka ve mutlaka fiyatı duser cardlarini bilmem lazim mutlaka netten baktigimda 1 dolar -2 dolar eden yüzlerce kart var bendede anlatamiyorum galiba kartlarinin hepsini alabilirim yada tek tek alabilirim belki daha iyi fiyat vericem ama tombala degilki bu cardlarini bilmem lazim her magic cinin rare cardlarini koydugu bir dosyasi vardir isimler ver ya: Mesela: birds of paradise varmi , wrath of god , ball lightning ,serra Avatar ,morpling, masticore,sliver quenn,cursed scroll,mox diamond, lotus vale, hammer of bogarden, vampiric tutor ismi tanidik gelen varmi :) [Bu mesaj Masticore tarafından 16 Temmuz 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ben sırf batman & darkness ile ing spawnları alsam olur mu? olmazsa sırf spawn paketini alıcam[signature][hline]iyi kötü çirkin
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 hammer of bogardan a zamaninda 5 milyon vermistim :p[signature][hline]Even a Jedi could LD.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 beyaz minatourlu bi kırmızı kart vardı.. neydi ismi ya onun unutum.. lisede hastasıydık o kartın, magic için bir nevi maskottu.. değersiz nasılsa, common.. yollayabilcek olan varsa sevinirim.. ama bi kart için kargo yani komik olur..[signature][hline]iyi kötü çirkin
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bu sanirim action figure leri bile var :)[signature][hline]Even a Jedi could LD.[Bu mesaj Enginar tarafından 16 Temmuz 2004 21:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Aslinda Hammer cokta allım şallım bi card degil Ne damage cardlari geldi geçti kirmizidan ben bir mavi hastasi olarak ki mavinin ultimanin oynamasi en zor ve en kuvvetli rengi olarak düşünürüm Urza`s rage e cok uyuz olurdum card counter lanmiyo :) hele oyun uzamişsa land i cogalmissa 10 damage vuruşu yokmuydu hrrr ama bir okadarda mavide shock edici bir card vardi missdirection :) sana gelen target i karşiya cevirirdi
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Supermenlere her zaman ki gibi ben talibim :) Spawn-Batman ve diğerlerinide bonec almaz olursa düşünebilirim...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Bana mutluluğun bisikletini sürebilir misin fatma?
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ball lightning (bikaç tane) ,serra Avatar felan vardı, neyse şimdi bugün saat 12 de spawn77 gelcekmiş buraya, alcak sanırım baya bi kart ehe bone,spawn77 spawnları almaktan vazgeçmiş, boneye satabilirsin dedi sen alabilirsin yane :p omagicleri alcakmış sadece. ilk dediklerini geçerli sayıyoum madem doğru dimi 50 milyon tl oluyor. tr olan 2 seri batmanı almıyorsun. 6 milyonluk özel sayıları alıyorsun dimi? sonradan hata olmasın. sana şunları ayırdım şimdi: -ing- Darkness- 19-33 arası sayılar + infinity özel sayı 1- 20 milyon özel sayılar: Batman&Darkness sayı 1 (ing) Batman&robin film özel (almanca) Batman forever film özel (tr) hepsi toplam 6 milyon -tr-spawn (haz99-şub2k)-1-9 arası sayılar + 1 cilt (spawnın ilk 9 sayısı) -ing- spawn özel cilt (sayı 26-30 arası),hardcover -ing-spawn 79-80-82. sayılar tüm spawnlar tek paket 26 milyon toplam 52 ediyo, 50 sayıyorum. oki? witchlade vede sup. man'lerde ayrılmış durumda madem.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ing darknessten vazgeçmiştim abi, sadece spawn ve batman alıyorum 26+6 sana 32 yollaycam en kısa zamanda parayı alınca kargoyu yollarsın..[signature][hline]iyi kötü çirkin
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Norak ben görmemişim bunu. Avaturk forumunda farkettim :) Kara Elf Üçlemesi'nin Göç kitabını satarmısın bana? Sadece o eksik elimde :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 abi birşey söylersen yarın gidip parayı yatırayım. :D[signature][hline]iyi kötü çirkin
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Süpermenler ne durumda Norak? ;) benim mesajı görmedin herhalde.. eheh
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 hadi abi bişi söyle.. olur de ben de babama şiparişi verem :)[signature][hline]iyi kötü çirkin
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ya of evde net yok eheh net kafeden anca bakıom :) sizin dergiler ayrıldı hatta paketledim bile :p, bone sen yatır parayı batman özel sayılar + zpawn dergileri senin. mumi sen sup. den başka bişi istionmu? onlarıda söle şeyedeyim. ayrıca withctbladeler de ayrıldı zate. bu arada bişiler alanlar: bana kargo için lazım olan isim/tel/adreslerinizi öm'dan yollayın dursun bende şlimdiden. --- ayrıca kitapları tek tek satamam yane bu sefer bende kalan 2 kitabı, biri gelse abi set olsa alıcaktım derse napıcam :) zaten nerdeyse 1,5 kitap fiyatına 3 tanesini satıyorum tüm fr kitaplarının ingilizcelerini aldığım için, tr olanları elden çıkarmam lazım en kısa zamanda. [Bu mesaj Norak tarafından 19 Temmuz 2004 10:42 tarihinde değiştirilmiştir]
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 baba bende buzyeli vadisi serisini almak istiyom
Öne çıkan mesajlar