Castiel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bu hafta her maça 1000tl oynayacağım ya bir koyup üç alacağım ve maçların sonunda Dont stop make it pop Dj blow my speakers up Tonight I'mma fight 'til we see the sunlight Tick tock on the clock But the party dont stop no söyleyeceğim ya da üçün birini alıp What i`ve done I've faced myself To cross out what I’ve Become Erase myself And let go of what I’ve done söyleyeceğim, en boktan maçları izlemek bile zevkli olacak en son 2002 yılında oynamıştım bakalım nolcak tek risk almanya maçı ama ben mesut bebesinden çok messiye güveniyorum ^^ Netherlands vs. (Brazil) Uruguay vs. (Ghana) (Argentina) vs. Germany Paraguay vs. (Spain) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 çok riskli lan.mesut üzebilir.birde elbet biri berabere biticek bu maçlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ispanya dışında 3'ü de yatabilir hahaha. sonra ağlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Uruguay v Ghana'dan da yatabilirsin bence. Arjantin de takım değil, 3 silahşörler sadece. Yani henüz yatırmadıysan bi duş al tekrar karar ver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 benim dediğim gibi bitecek bütün maçlar bence :p tek korkum hollanda ya da almanya tarafından bir süpriz yapılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hollanda dan süpriz çıkmaz.anca robben coşarsa.gana maçı uzatmalara gidebilir ama. ben olsam tek tek 200 basardım :P ama para senin tabi aklınıda çelmiş olmayayım.sonra oynamazsın ama tutar kulağımı çınlatıp durursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 birader almanya yencek buraya yazıyorum bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 yok lan ağlamam her maçı tutturuyorum dünya kupasında :D o yüzden gaza geldim, en son 2002 yılında oynadım 14 maç mı ne vardı 13 tanesi tutmuştu bizim ligden bir maç yakmıştı ve yaklaşık 12 milyara yakın para kazanma şansını yitirmiştim (yatırdığım para çok fazla değildi) tabi 1 maç ile yatınca ben buna çok para kaptırırım diyip bırakmıştım şimdi tekrar dönüyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ee ne zaman basıosun bas. sora bide foto upload et bakalm (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 umarım tutturursun o zaman :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Netherlands vs. Brazil brb/üst Uruguay vs. Ghana alt Argentina vs. Germany brb/alt Paraguay vs. Spain üst gol sayısına oynamak daha heycan verici bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Esnaf said: çok riskli lan.mesut üzebilir.birde elbet biri berabere biticek bu maçlardan. illa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 tam olarak emin olunca tabiki ^^ almanya maçı dışında tereddüt etmiyorum ama herkes gana maçına dikkat et diyor bakalım ne yapıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 İddaa muhabbeti yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Hollanda brezilya çok riskli lan 2-3 gol olur en fazla. Uruguay-Gana eğer berabere bitcek bi maç varsa o da budur. Arjantin-Almanya bol gollü geçicektir. İspanya alır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar