aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 parasını verdikten sonra hepsi onun hakkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Ben nedense Hagi'nin Tempra'da kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 BulletRide said: Ben nedense Hagi'nin Tempra'da kaldım o ne yapmıs esine tüm tempraları mı almıs :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Gökhan Gönülmüydü senede 1milyon dolarlık sözleşmesi varken bilmem kaç yüz bin dolara lamborghini alıyor koşarak. Kalan parayı da har vurup harman savuruyor sonra parası mı ne bitiyordu. Azize başkanım paraya sıkıştım diyince de başkan doğal olarak Battle Star Galactica Gökhan diyordu. Millet olarak elimize 100 lira geçse hemen 30-40ını arabaya yatırıyoruz omg diye. Tuhaf geliyor parası olup mütevazi arabaya binenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 gorgusuz hagi butun kupalari almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 oldun said: tmm simdi cok mantıklı geldi ikiside baskalrının hakkını gasp ediyor deil mi onu mu demek istedin :)) bosver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar