Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arda, Sergen, Tanju ve Hagi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arda'dan dha zengin ama çok karakterli ve görgülü bir yığın insan var çevremde. Arda kim yani lol. Tanju Çolak olma yolunda ilerler bu görgüsüzlükle. Tanju'ya da çok görgülü efendi adam deyin şurada kendimden geçeyim. Lütfen yapın bunu
Mesaj tarihi:
Valla her millet hak ettiği gibi yönetilir lafı ne kadar doğruymuş, görgüsüzleri ve şerefsizleri baş tacı eden bir ülke burası. Ben saçmalıyorum, Arda çok görgülü, paran varsa legal olarak her şeyi yapabilirsin asla görgüsüzlük olmaz. Ok.
Mesaj tarihi:
Yok bu görgüsüzlere çok normalmiş gibi yaklaşırsanız başınızda da rüşvet alanlar olur, oğluna gemicik alanlar olur halktan aldığı parayla. Normal yani. Bu dediğimi anlamaya yetemeyip Arda yönetiyo dediğimi sandıysan bambaşkaymışsın. Ama trollük ettiğini düşünüyorum tabi
Mesaj tarihi:
Yok ayıramamak değil, bence bu çok net görgüsüzlük. Bunu düşünmeye hakkım var sonuçta. Ha bunun görgüsüzlük olduğu konusunda bana katılan insanlar da var. Ama yoki, hepsi Arda'nın parasını çekemeyen fakir veletler di mi? Evet evet.. Öyle olmalı...
Mesaj tarihi:
Görgüsüzlük kelimesini çıkartınca başlığa toplamda bir mesaj ya atmış ya atmamışsındır.

Ya üniversite çağına gelmiş, hala tartışma yürütmekten, dialektikten aciz insanlar var ve kendilerini bir bok sanıyorlar.

Gidin şunu okuyun önce. Belki yanlış olan fikirlerinizi düzgün bir şekilde aktarabilmeyi öğrenebilirsiniz.

Belki.

http://en.wikipedia.org/wiki/Fallacy
Mesaj tarihi:
Benim de zkimde değil de konusu açılınca bir olay hakkında fikir belirtebilirim. Yoksa sahada iyi oynasın da isterse kendine genelev açsın. Banane. Ama Sinem hayatına girdiğindne beri sahada da iyi değil. Rastlantı da olabilir geçi o yazıdaki bin tane sebebin etki etmeye başladığı zamanla. Ama Sinem'i sevmiyorum =D
  • Yeni Oluştur...