BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 abi senn savundugun sey sacma yok efenm sen sinemada izlemek istersen bilmemne ticaret bu abi adam sinemayi yanliz izlemek isteyebilir yada mesela otobuste 2 kisilik koltuk almistir yata yata gitmek ister sana ne abi bende bursaya gidicem diyip adamin yanina oturcan mi banane lan ben parasini odedim derim oturtmam sen istanbulda 4 odali evde oturuyosun 1 odali evde 4 aile oturan war senin yaptigin gorgusuzluk deil mi acsana evini adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 yok, gelip gene cevap vericek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Birinin eviyle sinemayı yada otobüsü karılaştırmak pırayslıs olmuş gerçekten. Ben de diyorum ki ticarette yasal olarak yapılan her şey bence etik değil, bu da görgüsüzlük. Tartıştıkça değişmeyecek görüşlerimiz nedense, tartışmayalım yani. Sadece patide bu kadar İbrahim Tatlıses tadında üye olduğundan haberim yoktu, şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 BonePART said: nileppezdel said: Sinema kapatma o sırada o sinemada film izleme hakkı olan başka insanların hakkını gasp etmek oluyor. Evine sinema gibi sistem abi adam ticari bi kurulusun butun urununu almis sen onceden rezerve et al biletini kapayamasin sen baska sinemada izle 1000 tane sinema salonu war baskasinda git izle hakkin deil ki sana sunulan bi imkan adam butun malini ardaya satmak istemis kime ne abi keske bizim bi musterimiz gelsede 1 aylik uretimimizin tamamini alsa diger musterilere malimiz yok desek +1 Bonepart Yani adam başbaşa, rahatsız edilmeden. Arda abi bi fotograf çekilelimmi gibi şeylere girmeden sevgilisiyle film izlemek istemiş. Bütün biletleri almış. Kime ne bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Yasallığı tartışan yok zaten, etik olarak da bir hata olduğunu düşünmediğimizi anlatıyoruz burada. Değer yargıların bambaşkaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Param olduğu sürece herşeyi yaparım yeterki vicdanım rahat olsun. Bu hayata başkaları bana görgüsüzmü der, hoş karşılarlarmı bilmemne bunları düşünmek için gelmedim açıkcası. p.s : I LOVE YOU SERGEN BABA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 BonePART said: abi adam ticari bi kurulusun butun urununu almis sen onceden rezerve et al biletini kapayamasin sen baska sinemada izle şunu bir daha okusana nilep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ya da okuma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Sevgilisiyle başbaşa film izleyecekse evinde izlesin işte. 1 bilet parası verebilecek ve vermeye hazır insanlar varken gidip bütün biletleri alıp sevgilisiyle başbaşa film izlemek bence görgüsüzlüktür, evini başkalarına açmakla da alakası yoktur. Ayrıca 2 oda 1 salon evde annemle yaşıyoruz kişi başı 1 oda düşüyor, salona da milleti toplamayalım di mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 adam unlu sinemada sakin kafayla bi film izlemek istiyo aglayan cocuk resim cekmek isteyen paparazzi gerizekali bisiler yapip artistlik taslaan bebe olmadan "SINEMADA" film izlemek istiyo evde 106 ekranda deil sinemada adamin zevki bu abi ayrica evet evle sinemayi karsilastiririm abi ev hatta daha zaruri bi ihtiyac sinemasiz yasiyo insannar evsiz yasayamiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ZaugnaKhaldun said: BonePART said: abi adam ticari bi kurulusun butun urununu almis sen onceden rezerve et al biletini kapayamasin sen baska sinemada izle şunu bir daha okusana nilep. Tamam başkası orada izleyebilecekken bütün koltukları sadece 2 kişinin keyfi için almak bence görgüsüzlük. Bunu okumam bir şeyi değiştirmiyor. Sizin dediğinizi anlıyorum gayet, katılmıyorum sadece ^^ hadi sustum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 nileppezdel said: Sevgilisiyle başbaşa film izleyecekse evinde izlesin işte. 1 bilet parası verebilecek ve vermeye hazır insanlar varken gidip bütün biletleri alıp sevgilisiyle başbaşa film izlemek bence görgüsüzlüktür, evini başkalarına açmakla da alakası yoktur. Ayrıca 2 oda 1 salon evde annemle yaşıyoruz kişi başı 1 oda düşüyor, salona da milleti toplamayalım di mi :P ADAM SINEMADA IZLEMEK ISTIYOR SINEMADA havuzda yuzmek isteyen adama git kuveti doldur mu diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Evet sen vizyona yeni giren bir turk filmini evinde izleyebilecek kadar ultrasonik teknolojiye sahipsen o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 nileppezdel said: ZaugnaKhaldun said: BonePART said: abi adam ticari bi kurulusun butun urununu almis sen onceden rezerve et al biletini kapayamasin sen baska sinemada izle şunu bir daha okusana nilep. Tamam başkası orada izleyebilecekken bütün koltukları sadece 2 kişinin keyfi için almak bence görgüsüzlük. Bunu okumam bir şeyi değiştirmiyor. Sizin dediğinizi anlıyorum gayet, katılmıyorum sadece ^^ hadi sustum :) abi anlamadgin sey su sinemada film izlemek bir hak degildir bir zaruri ihtiyac degildir tek kaynagi olan bi yer degildir bin tane sinema bin tane film bin tane matine var sen o anda o sinemada o filmi izlemek istiyosan onceden yer ayirtican arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 lan hiç mi bişeyler için kapatılan yer görmedin, ilk defa mı oluyo bu olay. ha yemek için restoran kapattırılmış olsun, ha film için sinema. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Ya söyle bana atıyorum bi sinemaya gittin, bilet alacaksın, pardon tüm biletlerimizi Arda bey sevgilisiyle başbaşa film izlemek için aldı deseler bundan hiç mi rahatsız olmazsın? Bundan rahatsız olmayıp normal karşılayabiliyorsan söz susuca bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 haftalık nileple tartışma başlığımız bu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ha ben yer ayırttığım filme arda sinemayı kapattı diye giremiyosam o da ardanın değil sinemanın hıyarlığıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 şükrü bitirdi konuyu, dağılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 nileppezdel said: Ya söyle bana atıyorum bi sinemaya gittin, bilet alacaksın, pardon tüm biletlerimizi Arda bey sevgilisiyle başbaşa film izlemek için aldı deseler bundan hiç mi rahatsız olmazsın? Bundan rahatsız olmayıp normal karşılayabiliyorsan söz susuca bu sefer hayir cunku sinema biletcisi bana pardon o matineye biletimiz yok dicek bende hade ya dicem atlayip baska sinemaya giderim yada yarin gelirim dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ha arda almış, ha 250 farklı kişi, neticede bilet yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hayır bide sinemada oynayan bir filmi evinde nasıl izlicen. Ben hala orda kaldım. sdfsdfsd türk filmeri öle zırt diye torrentede düşmüyor. nilepin düşünce baştan falso zaten. Gitsin evinde izlesin dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Arda'nın kapattırdığını öğnrendiğinde? Aman neyse be, devam edin bu karakterlerle, burası Türkiye, sizin gibilerin çöplüğü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ha mesela sey diyebilirsin "O PARAYLA FAKIR DOYURSUN COCUK OKUTSUN" onada cevap belki onuda yapiyor olcak herkesin bi zevki bi hobisi war adam sinema seviyosa ona gider ps3 aldigin apraya fakir doyur demiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar