Arma Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Arkadaşlar diablo bölümüne anket açılamıyor. O yüzden mesaj şekilde py atalım. Serverın versiyonun değişmesini isteyenler ve istemeyenler belirtirse Eğer Nedanko da yapabilecekse talep ederiz. Oyları görelim Evet. 1.13 olsun süper olsun :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Evet. 1.13 olsun coşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Evet(tu) 1.13 güzel. Serverda az insan olmasının dezavantajlarını biraz olsun törpüler hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 yok abi server 1.12 olsun cins cins takılalım diyen birisi yoktur heralde. Nedanko duy sesimizi 1.13 istiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Ben orijinalci adamım, bnet napıyorsa aynısını biz de yapalım! npclerin ve monsterların durduğu yerlerde de sorunlar var ama onunla kimse uğraşmaz sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Evet 1.13 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuradam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 sırf 1.12 yüzünden ikinci sorcereressı kasıyorum su anda :P 1.13 olursa süper olur hakkaten hellde ekmek olmayız iron maidendır immunitylerdir elden geçicek zaten herkes okumustur patch notları gogo 1.13 diyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 evet (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar