chkaj Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 geçen yaz 2 ay oynamistim warh. acc kapatim simdi accam odeme yapcagim yeri bulamadim terminate subscription yapmistim yanlis mi yaptim odemeyi durdurmak icin... yardim''' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyrm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 https://account.ea.com/login/napd-login.jsp?locale=en_US&site=eaco&skin=eacom&parsid=442355 warhammer hiç oynamadım ama ultima ya burdan yatırırdım galba. iki oyunda ea hesabından oynandığına göre onuda burdan yatırabilirsin sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chkaj Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 sayfa bulunamadı dio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyrm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 şimdi giriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chkaj Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 yok yine girmiyo saol yinede. war-eu dan girince kendi profilinde yapabilioduk ama yani yapcagim yer yok adamlara para vercez almaktan acizler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chkaj Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 8 temmuza kadar acik gozukuyo bu seferde patch cekemiyorum log in olmadan patch cekmiomu? acik gosterdigi halde login olmuyo patch cekmioz??? oynayan yok galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ben de ea mythic sitesinden giremedim. dondurmuş olabilirler geçici olarak kayıtları, zaten para almayacaklarmış bu haftadan ve abonelere iki hafta ücretsiz zaman vereceklermiş. gerçi 7'sinde rollback yapacakları için yeni başlayan birinin oynaması için pek makul bir dönem değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chkaj Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 anladim peki patchi nasil cekebiliriz login olmuyo sitesiniden client koymuşlar ordanda cekmio off ne dertliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar