Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Arkadaşlar herkese merhaba, Bir arkadaşımın tavsiyesi ile oyunu denemek amacı ile dün satın aldım. Eve geldim ve kurulumunu tamamladım, tüm gece patch yaptım, yaklaşık 3 GB'lık bir patch yaptı, sonra karakter ekranına geldim, karakteri yaratırken bilgisayar kendini ara ara keserek (yüklerken tıkanır gibi) internet bağlantımı kopardı, daha sonra çıkarak patcherı baştan başlattım, ilginç bir şekilde 2,9 GB'lık patch dosya beliriverdi, sabaha kadar bilgisayar onu da indirdi. Şimdi eve geldim tekrar deniyorum, oyunun ilk kullanıcı adı ve şifre girilen alanına gelip gerekli bilgileri yazıp login'e bastıktan sonra bilgisayarımın internet bağlantısı kopuyor, tüm oyunları sorunsuzca oynarken bunun olması beni delirtecek, bu arada patcher'ı her bağtan başlatışında indirecek yeni patchler buluyor bunu da anlayabilmiş değilim. Tüm funcom teknik forumlarını okudum fakat birebir benim problemimle karşılaşan birine rastlayamadım. Bu konuda ne yapmamı önerirsiniz? Şimdiden yardımlar için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 sorunun cevabını bilmiyorum açıkcası o neymiş yauw :( ama o patch bulma olayı doğru 25 gb gibi bir yer kaplayana kadar saçma sapan zamanlarda updater patch çıkarcak başına malesef ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Çıkarsın hiç sorun değil, indiririm ama login ekranında bilgisayar neden takılmaya başlayıp internet bağlantısını koparmaya başlar buna bir çözüm bulamadım ve delirmek üzereyim, diğer oynadığım hiçbir online oyunda bunlar olmuyor... Habire verify database yapıp patch indirip, login olmayı deniyorum, her seferinde internet kopuyo, başa dönüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ne yazıkki bende yardımcı olamayacağım int nası koparmış ya şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 spyware, virus taraması fln mı yapsan acaba belki bir problem vardır bilgisayarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 İmkan varsa başka bir modemle bağlanıp denemeni tavsiye edebilirim.Ben de yaşamıştım benzer sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 1 adet Pirelli fiber destekli modem var bir de router'ım var içeride, kablolar uzak her şekilde wireless bağlanabiliyorum, aradaki router'ı kapadım direkt modemden bağlanmak için, şu an ayarlarda port açmayı arıyorum, unutmuşum menüsünü Pirelli'nin, portları açıp deneyeceğim bir de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Evet bu problem bir şekilde olmamaya başladı fakat şimdi de yeni karakter yarattığımda oyuna giriş ekranında tüm barlar yükleniyor ve oyun o şekilde kalıyor, forumlarda halen bu sorunları yaşayan birçok insan olduğunu farkettim. 4-5 gün karakterine log olamayan bir sürü insan var. Ne buglı bir oyunmuş... Daha başlamadan ilallah ettirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 tüm bu sorunları aşıcaksın zamanla hemen pes etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ohoo daha neler neler war, inaktif duran guard mı istersin, teleport olurken kaybolan mob'lar mı istersin ama alışıosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 dün enteresan bi görüntüyle karşılaştım.at üzerinde oturur pozisyonda gidiyorum ama altımda at yoktu...enteresan oyun vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 olur öyle şeyler canınızı sıkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konu ile biraz alakasız olacak ama yeni topic açmak istemedim. Şimdi ben oyun çıktıktan yaklaşık 2 ay sonra oyunu çeşitli buglar ve pvp rezilliğinden dolayı bırakmıştım fakat öğrendimki oyun çok ilerleme göstermiş ve oynanabilir vaziyete gelmiş.Şimdi tekrardan başlayayım diyorum fakat sitesinden ROTGS expansion nı almak istediğimde gördümki AOC classic + Expansion ile sadece Expansion aynı para 24,99 €. Bu biraz bana anlamsız geldi ve sormak istedim. Sadece Expansion almak istesek daha ucuza kapatma yolumuz yok mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 9 küsür euro olması gerek paketi ROTGS a yükseltmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Ben bulamadım ama biri link verebilirse sevaba girer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hehe link şu www.ageofconan.com a giriyorsun oradan My ACCOUNT'a giriyorsun orada olacaktı expension yükseltme seçeneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brobding Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Şu an aynı bağlantı kopma durumunu ben yaşıyorum. Karakter yaratıyorum o arada gidiyor bağlantı başa dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brobding Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Valla çıldırıcam. Açılması gereken portları açtım her bir haltı yaptım. Oyun içinde kısa süre sonra disconnect oluyorum. Paramı verirlerse isteyecem. Lanet olsun böyle işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 yardımcı olamıyorum bende kusurabakma başıma öyle bir problem gelmedi fullscreen yapmadan denesen bi, bi çok sorunu çözen bir yoldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar