nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Bilgisayar bölümüne yazamazdım, konsol bölümü içinde de arattım ama bulamadım. Oyunu dün aldım ve birkaç saatlik oynanıştan sonra kaplamalar ve gölgeler gecikmeye başladı, eski GTA'larda falan olduğu gibi. Çok rahatsız edici. PS3'te oynayan başkalarında da bu oluyor mu merak ettim. PS3 de yeni oyun da yeni yani.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bende de var ac2.yarısına kadar oynadım grafikler muhtesemdi hiç sıkıntı yaşamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Haydaaa =( oyunun başlarında aynen öyleydi, hala muhteşem ama kaplamalar gecikebiliyor. Birkaç saatte bluray disc çizilir mi yahu? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 çok ısınıyorsa ps3 olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Valla daha yeni aldım kapalı bir yerde de durmuyor masanın üstünde açıkta falan, nasıl engellerim ki ısınmasını? Slim bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Hemen aklima Jade Raymond geldi offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Baktım da şimdi yeni açtım makinayı, hiç sıcak değil ama yine aynı şey oluyor. Demek ki oyundan yada cd'den kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bazı oyunların böyle mal mal yerlerde üretilmiş kalitesiz diskleri oluyor, mesela bende bir fifa2009 var kutusu arapça felan, takınca ps3 ün lensi seks yapmış gibi bağırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 D&R'dan aldım normal kaynağımda bulamayınca 180 lira bayıldım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 aboo 180 lira oyun alanlar kim diye merak ediyordum.demek senmişsin :) 1-2 ay once indirimde 50 liraya aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Seele said: Hemen aklima Jade Raymond geldi offf. http://girlsofwar.files.wordpress.com/2009/11/jade-raymond.jpg ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Red said: aboo 180 lira oyun alanlar kim diye merak ediyordum.demek senmişsin :) 1-2 ay once indirimde 50 liraya aldım Ya netten alışveriş yapacak kartım yok ve beklemek istemedim, pazartesi okulum başlıyo. Yaz okulu başlayana kadar oynayıp bitirmek istedim. Yoksa manyak mıyım 180 lira vereyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar