Castiel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Creative inspire t3130 aldım bugün ve kullanmaya başladım ama ne yaparsam yapayım sol taraftan ses gelmiyor solu sağa atıp değiştiremiyorum fiziksel olarak çünkü birleşik bir kabloya sahipler o yüzden bir hasar mı var kontrol edemiyorum ama sağ sesi kısınca sol taraftan gelmesi gereken sesin subdan geldiğini gördüm sanki sol tarafı kısınca subdan ses gelmiyor sanırım sol tarafı sub olarak algılıyor. windows 7 kullanıyorum realtek hd en son sürüm yüklü ama ne yaparsam yapayım beceremedim sol taraftan ses almayı sorun ne olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 subın kendisini kısmadıkça ikisini de kıstığında subdan her türlü ses gelir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 sol sub olarak algılanıyor sanki sub yazana elliyorum ses ayarı değişmiyor ama lefti kısıyorum o zaman subdan ses azalıyor ve en sona gelince ses gelmiyor. yani sorun left speakerı sub olarak görmesi gibi ilginç birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ürün arızası olduğu kesinleşti ipoda takayım dedim yine sol taraftan ses gelmeyince driver vs sorunu olmadığı ortaya çıktı neyse artık geri verip yenisini test edip alacağım, ne kadar ballıyım bozuk ürün bana denk geldi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hacı dedim ben sana zaten subdan sağdan gelcek ses de gelir soldan gelcek de gelir, her ses gelir =D. hadi geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar