Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşlar unable to connect sorunu.Lütfen yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Castiel said:

wow.exe değil launcher'ı çalıştırın oradan yapsın, 2 patch çekip kurması lazım oradan.

launcher dan calıstırdıgımdada aynı yerde hatayı veriyor malesef
Mesaj tarihi:
0ne said:

bide bu addonları tekrar mı kurucaz, wtf deki addon dosyalarını falan silicez, yoksa devammı aynı sekilde?

ben tekrar kurdum.

ilk geldiğinde girdim servera bi daha da çıkmadım oynuyorum:S
Mesaj tarihi:
aethras said:

Castiel said:

wow.exe değil launcher'ı çalıştırın oradan yapsın, 2 patch çekip kurması lazım oradan.

launcher dan calıstırdıgımdada aynı yerde hatayı veriyor malesef

bu hata bende de olmuştu wow triali fulle upgrade ederken, arkadaştan tekrar almak zorunda kalmıştım oyunu.
Mesaj tarihi:
zeawee said:

0ne said:

bide bu addonları tekrar mı kurucaz, wtf deki addon dosyalarını falan silicez, yoksa devammı aynı sekilde?

ben tekrar kurdum.

ilk geldiğinde girdim servera bi daha da çıkmadım oynuyorum:S

bende serverlar gelince direk girdim, sonra addonlar diyip geri çıktım, çıkmaz olaydım.
Mesaj tarihi:
Abi bi taneniz ufak patch dedi ya yarıldım. Chat altyapısı tamamen değişti.

Wow'da oynarken diablodaki arkadaşına mesaj atabilecen. Wow'da birini RealID ile ekleyince, hangi ALT ile girerse girsin görecen adamı.

MB olarak ufak olsada, bazı altyapılarda değişiklik olduğu için işin içinden çıkamamışlar :D
Mesaj tarihi:
abi, yok böyle bişey ya, hala connected da kalıyo, arada bi "You have been disconnected from server" diyo, nasıl bakım yapmış arkadaş bunlar ya, çalışan serveri de bozdular.
Mesaj tarihi:
0ne said:

abi, yok böyle bişey ya, hala connected da kalıyo, arada bi "You have been disconnected from server" diyo, nasıl bakım yapmış arkadaş bunlar ya, çalışan serveri de bozdular.

aynen
Mesaj tarihi:
Ahah hala yok lan. Bi de şerefsizler kapamış siteyi meyintınıns var diye. http://www.wow-europe.com 'a girince http://eu.blizzard.com/maintenance.htm buraya yönlendiriyo sdfdfg
Mesaj tarihi:
Kafayı yemeye gerek yok yaw. Benimde hiç sorunum yoktur bağlantıda genelde, ama ben de Connected da kalıorum. Cancel'a tıklayınca server listesi gelio, her zaman bağlanamadığında yaptığı gibi.

Açın Supcom felan oynayın.
  • Yeni Oluştur...