Turti_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bende ilk heyecanla girmiştim sonra bi hata yapıp offline oldum. server list de kaldım öyle:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 wow.exe değil launcher'ı çalıştırın oradan yapsın, 2 patch çekip kurması lazım oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 :S ben şu an sorunsuz oynuyorum frostmanede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bide bu addonları tekrar mı kurucaz, wtf deki addon dosyalarını falan silicez, yoksa devammı aynı sekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 http://img284.imageshack.us/img284/8479/wowserverroom6zy.jpg sene 2010 hala ayn iresim is goruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Castiel said: wow.exe değil launcher'ı çalıştırın oradan yapsın, 2 patch çekip kurması lazım oradan. launcher dan calıstırdıgımdada aynı yerde hatayı veriyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ya bana cyclone'da guzel bir ally pvp server soyleyebilir misiniz? ravencrest harbiden iskence oldu artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertowski Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ben de disconnect olup duruyorum serverları gördüğüm anda connectedda kalıp daha sonra düşüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 0ne said: bide bu addonları tekrar mı kurucaz, wtf deki addon dosyalarını falan silicez, yoksa devammı aynı sekilde? ben tekrar kurdum. ilk geldiğinde girdim servera bi daha da çıkmadım oynuyorum:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 aethras said: Castiel said: wow.exe değil launcher'ı çalıştırın oradan yapsın, 2 patch çekip kurması lazım oradan. launcher dan calıstırdıgımdada aynı yerde hatayı veriyor malesef bu hata bende de olmuştu wow triali fulle upgrade ederken, arkadaştan tekrar almak zorunda kalmıştım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 zeawee said: 0ne said: bide bu addonları tekrar mı kurucaz, wtf deki addon dosyalarını falan silicez, yoksa devammı aynı sekilde? ben tekrar kurdum. ilk geldiğinde girdim servera bi daha da çıkmadım oynuyorum:S bende serverlar gelince direk girdim, sonra addonlar diyip geri çıktım, çıkmaz olaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Abi bi taneniz ufak patch dedi ya yarıldım. Chat altyapısı tamamen değişti. Wow'da oynarken diablodaki arkadaşına mesaj atabilecen. Wow'da birini RealID ile ekleyince, hangi ALT ile girerse girsin görecen adamı. MB olarak ufak olsada, bazı altyapılarda değişiklik olduğu için işin içinden çıkamamışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 abi, yok böyle bişey ya, hala connected da kalıyo, arada bi "You have been disconnected from server" diyo, nasıl bakım yapmış arkadaş bunlar ya, çalışan serveri de bozdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 sadece bakım deil ki abi ciddi peçler yapıldı sisteme. server bakımıyla değil de peçlerle ilgili bi problem var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 0ne said: abi, yok böyle bişey ya, hala connected da kalıyo, arada bi "You have been disconnected from server" diyo, nasıl bakım yapmış arkadaş bunlar ya, çalışan serveri de bozdular. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Ahah hala yok lan. Bi de şerefsizler kapamış siteyi meyintınıns var diye. http://www.wow-europe.com 'a girince http://eu.blizzard.com/maintenance.htm buraya yönlendiriyo sdfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 1 gün free time ver lan blizz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bence verirler. Blizz delikanlılık yapar, kırmaz bizleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Kafayı yemeye gerek yok yaw. Benimde hiç sorunum yoktur bağlantıda genelde, ama ben de Connected da kalıorum. Cancel'a tıklayınca server listesi gelio, her zaman bağlanamadığında yaptığı gibi. Açın Supcom felan oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Ben girdim oyuna, geldi sanirim serverler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ahahah wow-europe,mmo-champion,wowprogress 'de açılmıyor, artık kaç kişi birden spamlıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Gelmiş serverlar. Bazı hizmetler yavaş ama, AH, mail gibi. Bi de heirloomlara durability eklenmiş sanırım. Ona da dikkat edin cıbıl dolaşmasın altlarınız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 saat başı deniyorum hala girilmiyor , var mı girebilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar