Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşlar unable to connect sorunu.Lütfen yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün gece server showdown oldu çıktık oyundan.Sabah girdiğimde patch yapıyor yaptı patch i ve daha sonra oyuna girmeye çalışırken unable to connect diyor oyuna giremiyorum.Bir bilgisi olan arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun
Mesaj tarihi:
bende de unable to connect.. saat 2ye kadar tüm serverlar açılır diyo , bizim serverın statuse baktım gayet online.. unable to connect demesi çok ilginç:S insan bi log in olur sonra server statusleri gösterir girebiliyosunuz ya da giremiyosunuz diye..
Mesaj tarihi:
Format atarsan gereksiz dosyalar silineceği için oyuna giriş yapabilirsin bu gibi durumlarda denemelerin cevap vermiyorsa izlemen gereken yol budur.

Şaka şaka login serverları kapalı bakım sebebiyle o yüzden unable to connect hatası alıyorsun, saat 16'ya kadar uzayacaktır herzaman olduğu gibi (şuan 14 denmesine bakma sen) aktif olduklarında düzelecektir (:
Mesaj tarihi:
evet benim korktuğum nokta bundan önceki patchlerde örneğin success derdi serverları görürdük ama girmezdi mesela bu sefer direk unable to connect diyor o nedenle biraz işkillendim teşekkürler arkadaşlar.
Mesaj tarihi:
pfft sıkıldım harbi 40 yılda bi eve tıkılı kaldık olana bak :(

bu arada bende free realm e girim bari varmı harbi böyle instanceta god mode takılabileceğimiz bir server :D
  • Yeni Oluştur...