Gm-Sniper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 indirebileceğim bi site biliyomusunuz . ortalıkta cd satan kimse kalmadı bulamıyoz . şimdi nostalji yapacaz diyede dünya para bayılmaya gerek yok dimi :)[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 e mule[signature][hline]Let's sing the Bards' Song.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 3 SoD veya Amageddon's Blade oynamanı öneririm boşver 4 ü[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 +1 4 kotu olmus menuler fln ayrica HoM 5 cikicak bi yerde incilemesini okumustum okuduuma gore cok guzel olacakmis onun yerne exp oyna en iisi=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 niye 3 ü oynatıyorsunuz abi 4 üde oynasın oda süper.gathering storm senaryosu bi harika mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 4 tabi fanları için oynanabilir ama heroesun klasikligini bozdugu ve bi cok kişiyi hayal kırıklıgına ugrattıgı kesin. merakla 5 i bekliyoruz bakalım[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 birçok homm fanatiği beğenmemiş olsa da homm4 çok güzel bir oyun. mutlaka oynanması gerekir. orjinal senaryosu da TGS expantion senaryosu da gayet güzel. -heroların savaşlarda aktif olarak bulunması, -grupta birden fazla hero bulunabilmesi hatta tamamen herolardan oluşan grupların mümkün olabilmesi, -sınıfların büyülerinin çeşitlendirilmesi ve savaşlardaki efektivitesi, -necro sınıfının ortalamanın biraz üstünde güçlü yapılmasından vazgeçilerek dengelenmesi, -"ilk grubunu kaybetme bölümü geç" ve "en çabuk ordu biriktiren döver" mantıklarının minimuma indirilmesi, bunlar bence homm4'ün artıları. beğenmeyenlerin kendilerine göre sebepleri var ama şu ana kadar duyduklarımdan hiçbiri bu oyunu oynamadan kenara atmak için yeterli sebep değil bence.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 [Bu mesaj Sufi tarafından 11 Ağustos 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 herows 4 bence çok güzel bir oyun.3ün hepimizde anısı var tabii ki ama BENCE heroes 4 serinin en iyisi. Bi kere heroes 4de multi manyak oluo hele bikaç kişi olunca. Birinin güçlü herosu öldürülmüyor,yenen tarafın kalesinde tutuluyor. Bu da kapışmayı daha eğlenceli bir hale getiriyor. Ayrıca heroların savaşması,yaratıkların herosuz dolaşması,grafiklerin -daha- güzel olması heroes 4ün güzelliklerinden sadece birkaçı.[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... [Bu mesaj shapshal tarafından 11 Ağustos 2004 14:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Kadıköyde Joy da hala satılıyor. Bahariyeden Rexx e inerken soldaki ilk sokağa sap, sokağın başındaki bi kafeden sonra yine sol tarafta merdivenlerden çıkılarak girilen bi bilgisayarcı var. Aradığınız çoğu eski oyunu bulabilirisniz orda.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 grubunuza sağlam bir naturalist mage koyun bir de sağlam bir order mage. troop mroop lazım değil, babalar gibi dolaşın:) canım çekti şimdi. akşam kurup tekrar oyniyim bari[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 joy da jedi academy bulur muyuz? bazıları akıllanmamış da onlara son bi ders vericem hehe.[signature][hline]"The box, you opened it, we came..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 lol o oyunda grandmaster magic resistance ve grandmaster offense bide grandmaster combat yapmıs barbar herosunu yenebilcek troop u biriktiremiorsunuz biriktirsenizde adam 1 potion of immortality içip bidaha telef edior.Çok dengesiz 1 heroo savasın kaderini o kadar asla degistiremez.[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ama bu oyunun adı heroes of might and magic :)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 campaign'i, grafikleri ve müzikleri güzel ama eski ruh olmayan bu oyunu öldüren noktalar var. onlar olmasaydı belki 3'ten iyi olabilirdi ama : 1- Saçma sapan bir asker tercih etme sistemi var. barbarlarda cyclops'u feda edip ogre yapmak karşısıyla dalga geçmektir. order'da genie varken kim naga yapar vs bir sürü adam heba oluyo bu saçma sistem yüzünden 2- Herolar çok kolay ölüyor gm cart curt olması birşeyi değiştirmez zaten o kadar skill'i gm leyene kadar karşıdada hatırı sayılır büyük bir ordu oluyor ha bire immortality de içilmez 3- büyüler felaket dengesiz o kadar büyü arasından kullanılabilen büyüler parmakla sayılır. chaos büyüsü olan mass confusion ı bilenler dengeyle neyi kastettiğimi anlıyacaktır (4 kişinin bir turn'unu pas geçmesi vs) bunun gibi dengesiz büyü çok 4- savaşları 3d yapıcaz derken strateji namına bişi kalmamış. (var ama 3 kadar iyi değil o kombinasyonları kuramıyorsunuz 4'te) 5- bazı birim çizimleri çok kötü alakası yok ve güçleri abartı veya dengesiz. 6- map tasarımları iyi değil çeşitten yoksun (custom map) oyun oynanırmı oynanır tabi ama 2 ve 3 den sonra beklediğimiz daha etkileyici bir heroes'tu daha süslü değil. hala 2-3 ü kurar oynarım ama 4ü bir daha kuracağımı zannetmiyorum çok cabuk tüketiyor oyun kendini. bunlar benim şahsi fikirlerim.[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Olur böyle hatalar Patiler yakalar[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: John_Silver, 11 Ağustos 2004 20:46 tarihinde demiş ki: 6- map tasarımları iyi değil çeşitten yoksun bence gayet güzel mapler var.Heroes serisinde multiplayer olarak en iyi oynanabilecek oyun heroes 4. herolar çabuk ölebilir,sonuçta onlar da asker ve böylece tek heronun koca bir orduyu daatması da önlenmiş olur. Bilmiyorum yani bunlar benim düşüncem ama heroes 4 rulez.[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: John_Silver, 11 Ağustos 2004 20:46 tarihinde demiş ki: 1- Saçma sapan bir asker tercih etme sistemi var. barbarlarda cyclops'u feda edip ogre yapmak karşısıyla dalga geçmektir. order'da genie varken kim naga yapar vs bir sürü adam heba oluyo bu saçma sistem yüzünden saydıkların arasında tek onayladığım bu oldu. gerçekten bazı birimlerin alternatifi olarak heba olmuş yaratıklar var. said: 6- map tasarımları iyi değil çeşitten yoksun (custom map) custom maplerin yapısına baktığında multiplayer için hazırlanmış olduğunu görürsün. ha tabi ki "single oyunlar için free mapler yok" diye bir eleştiriye katılırım.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 4 u begenen kimse gormemistim daha once . zaten oynayan edende yok . yapan ekibi de kovdular gitti zaten . 3 en guzeliydi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 12 Ağustos 2004 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 az sayıda güzel haritalar var çeşit yok demek istemiştim biz genelde multiplayerda large ve xl ı tercih ettiğimiz için çok az tatmin olduk bu tür haritalar h3 kadar doyurucu değil[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bu son söylediğinde haklısın john. huun, aksine oynayan ve seven çok kişi var. sırf benim yakın çevremde bu oyunun başında sabahlayan 3-5 kişi biliyorum.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ya adamda demis zaten genie deki illusion büyüsü kadar imba büyü yok resmen 100 cin yapıodun 1800 hp lik yaratık illuison ediordu bunlar ortalıgın a.koyuyolardı.Her tur bidaha cıkarıyodun zaten spell pointleri bayagı yetiyodu 18 mi n eydi 6 kere ilusion yapabiliodun.[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 campainglerde sizde tarzınızın dogrultusunda savaşabilirsiniz.ben genie pek yapmadım mesela çünkü sevmiyorum o yaratıkları, nagalar ise daha sempatik geliyordu herzaman bana. ezilen yaratıklar içinde black dragon gibi bi rakibi olan hydra vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 campaignde evet zevkine oynarsın ama multiplayerda rekabet ortamı varsa işi şansa bırakmamak gerek[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Homm4 de bir homm bir hommcan. Ama bence homm3 ü tutamaz. Homm4 ü de oynadım güzeldir zevklidir de order üniteleri çok kuvvetli.(Hep order olduğumdan böyle bir kanıya vardım galiba)Yani siz cininizi şöyle bir 150 gibi mâkul bir rakama getirirseniz. Ordunuzda 1 titan bile olsa phant img ile 20titan çıkartıyor. İce bolt büyüsünün verdiği dmgi saymıyorum bile. Ki 150 az bi rakam.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: KarafatmaMan, 11 Ağustos 2004 12:38 tarihinde demiş ki: +1 4 kotu olmus menuler fln ayrica HoM 5 cikicak bi yerde incilemesini okumustum okuduuma gore cok guzel olacakmis onun yerne exp oyna en iisi=) Evet bende okumuştum, çok güzel olacakmış. artı adam bize bişiy tavsiye etmişti HoMM 5 çıkana kadar 3ü tekrar takrar oynayın. 4ü bende hiç beğenmedim.[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar