HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bi turlu izleyemedigim Solaris'i cnbc-e yine yeni yeniden yayinliyomus... bu sefer kacirmama niyetindeyim, benim gibin izleyememis olanlar da kacirmasin diye hatirlatiorum[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Yeni versiyonuysa birşey kaçırmadın. George Clooney mi oynuyor? Oynuyorsa izleme.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hayir eski versiyonu: Yönetmeni : Andrei Tarkovsky Oyuncular : Natalya Bondarchuk, Jüri Jarvet, Donatas Banionis, Anatoli Solonitsin Yapım Yılı : 1972 Bilimkurgu edebiyatının önemli isimlerinden Stanislaw Lem'in bir öyküsünden beyazperdeye uyarlanan filmde Solaris gezegeninin yörüngesinde yer alan bir uzay üssünde meydana gelen bir cinayeti araştırmak üzere görevlendirilen bir psikoloğun başından geçenler anlatılıyor. Araştırmalarını derinleştiren psikolog, Solaris gezegeninde bulunan suyun aslında orada bulunanların bastırılmış hafızalarını açığa çıkaran bir çeşit beyin olduğunu öğrenir. Tarkovsky ile bugüne kadar tanışmadıysanız bu fırsatı kaçırmayın.[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 geçen verdiğinde okul yüzünden uyumak zorunda kalmıştım bu sefer kaçmaz ! tarkovski hükmeder[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hmm o zaman size görev veriorum bana mesaj atın film başlamadan önce :D bkz : geçen sefer kaçırdım.[signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 clooney versiyonunu izlemiştim acaip sıkıcı umarım bu o kadar sıkıcı degildir[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hazir aklimdayken... up the irons! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 sabata stick ediliyo da bu topic niye edilmiyo anlamadım ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 kadlı 20 dakika ..[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Kaçırdıysanız benim gibi bu gece 3:30 da tekrarı var. Naapsam bi kez daha unutmamak için saat mi kursam.. :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 lan buffy verilmedi bunun yüzünden![signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 buffy ye koyim sana bişiy olmasın :) böyle bir filmden sonra steven soderbergh dahisi (!) hangi akla hizmet tekrar bir uyarlama çekmeyi düşünmüş hayret verici doğrusu .. iyi ki de battı clooneyli filmi. son olarak kitabını alıp okumak lazım diyorum eheh[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 güzel filimdi.. ama bazı yerleri adamı uyuz etti...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Tarkovsky e hayranim ya her filmi ayri mükemmel gerci bence bu onun en kötü filmiydi... Ha bu arada dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama adamin filmlerinde kamera canli bir varlik gibi hareket ediyor.Neyse stalker ayin 28 inde mutlaka izlemek lazim[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 sodenberg'ün uyarlaması gayet iyiydi kitabı okuyup uyarlamasına yorum yapsanız daha iyi olur, film olarak uyuzdu evet ama zaten kitapta uyuz :)[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar