Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Solaris - 11/08/2004 Carsamba - 22.00 cnbc-e

HellHound

Öne çıkan mesajlar

bi turlu izleyemedigim Solaris'i cnbc-e yine yeni yeniden yayinliyomus... bu sefer kacirmama niyetindeyim, benim gibin izleyememis olanlar da kacirmasin diye hatirlatiorum[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

hayir eski versiyonu:

Yönetmeni : Andrei Tarkovsky
Oyuncular : Natalya Bondarchuk, Jüri Jarvet, Donatas Banionis, Anatoli Solonitsin
Yapım Yılı : 1972

Bilimkurgu edebiyatının önemli isimlerinden Stanislaw Lem'in bir öyküsünden beyazperdeye uyarlanan filmde Solaris gezegeninin yörüngesinde yer alan bir uzay üssünde meydana gelen bir cinayeti araştırmak üzere görevlendirilen bir psikoloğun başından geçenler anlatılıyor. Araştırmalarını derinleştiren psikolog, Solaris gezegeninde bulunan suyun aslında orada bulunanların bastırılmış hafızalarını açığa çıkaran bir çeşit beyin olduğunu öğrenir. Tarkovsky ile bugüne kadar tanışmadıysanız bu fırsatı kaçırmayın.
[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

buffy ye koyim sana bişiy olmasın :)

böyle bir filmden sonra steven soderbergh dahisi (!) hangi akla hizmet tekrar bir uyarlama çekmeyi düşünmüş hayret verici doğrusu ..
iyi ki de battı clooneyli filmi.

son olarak kitabını alıp okumak lazım diyorum eheh[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

Tarkovsky e hayranim ya her filmi ayri mükemmel gerci bence bu onun en kötü filmiydi...
Ha bu arada dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama adamin filmlerinde kamera canli bir varlik gibi hareket ediyor.Neyse stalker ayin 28 inde mutlaka izlemek lazim[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse)
Master Bounty Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...