oradaburada Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 yeni aldığım pc ye ağdan çalışır durumda wow kopyaladım fakat wow hata veriyor. oyunu silip cd den yeniden install ettim yine aynı sorun yardımcı olursanız sevinirim. bilgisayarın configrasyonu asus P5G41T-M LX anakart intel core2 quad q9550 2.83 işlemci 4gd dd3 1333 ram ati radeon hd 4800 1gb ekran kartıresim Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 gözükmüyor resim, başka bi siteye upload et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 muhtemelen başka bişeydir ama aklıma bişey geldi ben win7'ye wow kurarken bana program files'ın altına değil ortak kullanıcılarda bilmemnerde games klasörünün altına kurmamı söylemişti oyun, yoksa patchlerde sorun çıkabilir filan demişti, öyle bi sorun olmasın sende de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırdıktan sonra peçlemeyi dene veya uyuymlulukta çalıştır. genelde hep bunlardan yaratıyodu bende sıkıntıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 hala aynı hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 pc game hdfiles ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 versiyon eski kalmış biraz sanki. manual patch mi yapıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 her patch sonrası wow.exeyi çalıştırıp trailerı falan escleyip login ekranını gör sonra quite bas, düzelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar