Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da en iyi benzin nerede?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dostlar selam,

İstanbul'da oturan arkadaşlar; en iyi, en temiz, memnun kaldığınız benzin istasyonu hangisi??

Ben işe yakın olması da artı bi özellik olarak Çobançeşme Opet'i tercih ediyorum. 98 oktanlarında çekiş özellikle çok iyi.

Sizin benzin aldığınız istasyonlar nereleri?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Mesaj tarihi:
Hakikaten başka yerden 98 aldığımda çekişte falan farkediyor. Ki Opet Çobançeşme ne zaman gitsem full, hep sıra bekliyorum.

Ben de Ferrari'ye saygıdan Shell V-Power almak istiyorum ama Worldcarda +puan vermiyolar. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 10 Ağustos 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
shell merter

+1
adamların zaten gunluk cırosu a$ırı bıseydı 2 sene once[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
shell ve bp de Kurşunsuz, 98 oktan yakıtları aynı arkadaşlar aynı gemilerle aynı tanklarda aynı mallar taşınıyor. ve aliğa sevkiyat ofisinden yarımca tesislerine geliyor.

o yüzden şu iyi bu iyi hele hele kızıltoprak iyidir ordan alın falan hiç demeyin =)[signature][hline]kronik yorgun
Mesaj tarihi:
said:
Sufi, 11 Ağustos 2004 20:00 tarihinde demiş ki:
benimkinde depo 98 litre. daha "fulleyiver usta" demek nasip olmadı :/

Tanker falan mı bağladın depoyu söküp :) o araba ne öle[signature][hline]Snowboy
Mesaj tarihi:
benzin istasyonları arasındaki ana fark yakıt depolarının temizliği ve dibini mi kullandıkları yoksa hep yarıdan fazla depolarını dolu mu tuttukları ile doğru orantılı bence.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Eet yakıt temizliği'nin BP ile yada Shell ile Turkpetrol ile alakası yok bayi ile alakalı bişi.

Bu arada benzine zam yapmayı düşünmüyoruz derlerse çıkıp tv ye gidin depoyu fulleyin, kesin zam yapıyolar =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 11 Ağustos 2004 18:15 tarihinde demiş ki:
98 oktan elbette ki fark edecek, normal benzinle arada 3 oktan fark var, boru değil

Demek istediğim Opet 98 oktan diğer 98 oktanlardan daha iyi geldi araca.

said:
fedaykin, 12 Ağustos 2004 09:29 tarihinde demiş ki:
benzin istasyonları arasındaki ana fark yakıt depolarının temizliği ve dibini mi kullandıkları yoksa hep yarıdan fazla depolarını dolu mu tuttukları ile doğru orantılı bence.

Benim demek istediğim de buydu, istasyonlar aynı marka da olsa benzin kaliteleri farkediyor. Mesela ben zamanında Yıldız'da okula giderken Barbaros Bulvarı'ndaki Shell'den benzin almıştım, ertesi gün benzindeki pislik yüzünden yolda kalıp sefalet çekmiştim.

Başka bir olay Merter Shell'de gelmişti başıma, pompacı arkadaş, 10milyonluk benzin istediğimde pompanın üzerinde yazan 3 milyonun üzerine doldurup bana 7 milyonluk benzin vermeye kalkışmıştı. "Orada 3 milyon yazıyodu onun üstünü doldurdun" diyince "Haa öyle mi" diyerek 3 milyonluk daha koymuştu. Farkında olmasan ayaküstü yapacak adam.

Bu yüzden Merter'de oturmama rağmen Merter Shell'den benzin almıyorum.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Mesaj tarihi:
bu pompa üçkağıtlarını her istasyonda görmek mümkün. pompacının ahlakıyla alakalı bir durum.

20 milyonluk diyorsun. adam 500 bin yazıp dolduruyor. sonra da "5 milyonluk istememiş miydiniz" diyor. pompanın göstergesinden birkaç sıfır atılmış olduğu için orada yazanın 500 bin mi 5 milyon mu olduğunu farketmeden "hayır 20 milyon" diyorsunuz. adam 15 milyonluk daha yazıyor. toplamda 15.500.000 liralık benzin alıp 20 milyonu veriyorsunuz.

çeşitli yerlerdeki shell, bp, opet, türkpetrol, eski mobil... hepsinde rastladım bu numaraya. bu aralar biraz azaldı ama hala var. siz siz olun pompanın başından ayrılmayın. kredi kartı için ayrılmanız gerekiyorsa benzininizi doldurttuktan sonra içeriye gidin.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Mesaj tarihi:
fedo bu konuda tamamen doğru yazmış.

ama bu konuda "şu iyidir" şeklinde verebileceğim tek tavsiye
maslak bp istasyonudur. Kendileri Türkiyenin aylık satış ortalaması bazında en yüksek oranları veren en prestijli müşterisi. =)[signature][hline]kronik yorgun

[Bu mesaj chrounos tarafından 12 Ağustos 2004 11:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hayır maslak opet bayini geçince itünün kapısınıda geçiyorsun. hemen sağda. istinyeye sapan üst geçitin altında kalıyor yani.

takriben çarşının karşısı oluyor =)[signature][hline]kronik yorgun
  • Yeni Oluştur...