ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Selam, Reply imzamda şöyle bir sıkıntı var. Herhangi bir maile reply ettiğimde, bir önceki maili reply imzanın altına değilde yanına koyuyor. Nasıl düzeltebilirim? Boşluk bıraktım, Yeniden düzenledim olmadı. Bir ayarı var sanrım Örnek, Yeni mail texti İMZA İMZA İMZA from:isim Sent:abcdfge eski mail texti olması gereken, Yeni mail texti İMZA İMZA İMZA from:isim Sent:abcdfge eski mail texti
sharky Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 E imzanin sonuna bir kac bos satir koy ? Outlook bazen basi bos n leri falan kaldiriyor. Illa rn olmasini falan bekliyor. Edit: Zaten bosluk birakmissin. HTML mode da yaz ve gor mailleri, Rich Text mode da degil. Oyle dene bakalim bir de.
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 HTML mod ile ypaıyorum zaten
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 İmzadan sonra bir satır sorunu çözecektir
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 yaptım. satırlar bıraktım. Fakat olmuyor yine de
Öne çıkan mesajlar