ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Selam, Reply imzamda şöyle bir sıkıntı var. Herhangi bir maile reply ettiğimde, bir önceki maili reply imzanın altına değilde yanına koyuyor. Nasıl düzeltebilirim? Boşluk bıraktım, Yeniden düzenledim olmadı. Bir ayarı var sanrım Örnek, Yeni mail texti İMZA İMZA İMZA from:isim Sent:abcdfge eski mail texti olması gereken, Yeni mail texti İMZA İMZA İMZA from:isim Sent:abcdfge eski mail texti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 E imzanin sonuna bir kac bos satir koy ? Outlook bazen basi bos n leri falan kaldiriyor. Illa rn olmasini falan bekliyor. Edit: Zaten bosluk birakmissin. HTML mode da yaz ve gor mailleri, Rich Text mode da degil. Oyle dene bakalim bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 HTML mod ile ypaıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 İmzadan sonra bir satır sorunu çözecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 yaptım. satırlar bıraktım. Fakat olmuyor yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar