Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Eğitime Kafam g...

Nyrio

Öne çıkan mesajlar

bencede kaldıın için bi yere yerleştirilemezsinki istesende puanın düşsün, zaten senin diploman olmadıı için sen direk üniyi kaybetmiş sayılcaksın, onun için strese gerek yok, tabiki araştırda gönlünü ferah tut sen yinede..
(ilk defa sınıfta kalan birine gönlünü ferah tut diorum,ilginç bi duygumuş)[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nyrio, 11 Ağustos 2004 21:07 tarihinde demiş ki:
ya beyler delircem off, 10 gun once milli egitim lise3 ten sorumlu dersten we devamsızlıktan kalan örenciler için bi kurs başlattı bu kurs sayesinde kaç tane sorunlu dersin warsa başarı gösterdiğin taktirde kalkçaktı... benim 8 tane lise3 5 tane lise2 dersim wardı bunları ağustos sonunda yapılan sınavlarda wermem imkansız çünkü sadece 3 tanesini seçebiliyorum.. herneyse sadete geliyim bugün milli eğitimden okula bi yazı gelmiş we yazıda "sadece dvmsızlıktan kalan örenciler kursa dvm edebilir diğerlerini gönderin" satırları bulunuyormuş. ben üniversiteyi kazandım we bu kurs çıktı diye tercih yaptın (kurs olmadan geçmem imkansızdı) anlıcanız beni şimdi kurstan attılar we tercih yapmış bulundum yani seneye benim öss de orta öretim başarı puanım 0.8 yerin 0.3 le çarpılcak we hiçbi 4 yıllığa giremiyeceğim, yani ben şimdi napiim ...
ME ye kfg

Homer Simsonla bi akrabalığın varmı?[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Sosyal ağlarda paylaş

lan olm 8 zayıfıfn var hala meb e bok atıosn helal benım bıle 7 tane vardsı kurtardık son andabu arada ilk mesajı okudum ona gore adıom mesajı yanlısımız varsa af ola[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.

[Bu mesaj Shagrath tarafından 12 Ağustos 2004 11:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Arkadaşlar 8 zayıf yapmısısn hala meb e laf atıyosun fln demeyi nezaman kesiceksiniz?

hayır aynı seyleri tekrarlamaktan ne zevk alıyorsunuz anlamadım

birisi sizin düşündügünüzü söyledi ise aynı msj ı 50 kere atmak topicin içine etmekten baska bi işe yaramıyor görmüyormusunuz?

burda anket yapılmıyor, veya siz 10 kişi aynı seyi soylediginizde baskın cıkma gibi bir durumunuzda yok.

Uniye kayıt yaptırmak için lise diplomanı götürüp teslim ediyorsun
, o zayıflarlada liseden mezun olamayacagı için şuan universiteye yerleşme gibi bir durumu söz konusu değil tabi bundan ötürüde kayıt dondurma gibi bişi olamaz.

Tek çözüm dava açmak[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca bence buradaki konu adamın 8 dersten kalması değil, bu kalmayı telafi etmek için uygulanan sistem, ve bunun öss için başvuruları yaptıktan sonra değişmesi(adamlar sene başında yada yeni öğretim yılı başında deilde seçimler yapıldıktan sonra yapıyor işe bak şimdi bu yaptıklarına ne denileceğini herkese göre değişir ama ben sağlam söverim), bu durumda buradaki tek mağdur arkadaşımız değildir büyük ihtimalle, eğer böyle bir seçeneği olmasaydı özür dileyerek söylüyorum (yanlış anlaşılmasın) adam enayi mi ki bidaki sene gireceği sınavda daha az başarı puanı alsın!!!
bence dedikleri gibi dava açmalısın, artı bence okul ve ankarada yetkili kişilerle görüşmeye çalış (çok süründürüler muhtemelen ama elinden geleni yap bence)

sistem zaten çok çarpık nerden eleştirmeye başlassanız hep bir şey çıkıyor.
(buyrun işte yüce devletimiz sel dir tren kazasıdır şu dur budur herşeye güzel ve ilginç cevapları var, ne yapsalarda batırıyorlar çoğunlukla)[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.

[Bu mesaj Jo_jixu tarafından 12 Ağustos 2004 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...