war onla ilgili 3 tane dilekce doldurduk, birindede kaldigim dersler yaziodu
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Milli Eğitime Kafam g...
ya havle vela kuvvet
kıt olabiliriz
ama 13 tane sorumlu dersimiz yok
mutluyum
kıt olabiliriz
ama 13 tane sorumlu dersimiz yok
mutluyum
Proxa, 11 Ağustos 2004 21:14 tarihinde demiş ki:
salla ben cok b@b daoc oynarım de sen.Geçirirler seni
bunlarla ne ima etmeye calistin?
tatlıya bağladık olayı
uzatmanın luzumu yok[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
uzatmanın luzumu yok[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
- Admin
şu topic altında arkadasa yardım etmek değilde hemen cocugun sinirini bozucu saldırı içerikli mesaj atanlar oldu uyarıldı
bazısı hatasını anladı sustu diğerleri emülatörcü bab olduklarını burdada belli etmek için salak saçma kavga cıkartıp diretme yolunu seçtiler
biraz efendi olalım biraz laf dinleyelim , arkadaşın bir sorunu var ve siz nekadar gereksizlik varsa yapıp ortamı bok etmeye çalışarak elinize ne geçecegini sanıyorsunuz?
hala hala sürdürmeyiniz lütfen noktalansın bu saçmalıklarınız
Dava açmak için hemen görüşmelerine başla, yönetmeligi iyice oku ve değiştirdikleri yerleri vurgulayarak gerkli kişilere anlat
en önemlisi bu konud atecrübeli birisi ile acilen görüş ve destegini al ki yardımı dokunsun[signature][hline]Grandmaster Hamburger
bazısı hatasını anladı sustu diğerleri emülatörcü bab olduklarını burdada belli etmek için salak saçma kavga cıkartıp diretme yolunu seçtiler
biraz efendi olalım biraz laf dinleyelim , arkadaşın bir sorunu var ve siz nekadar gereksizlik varsa yapıp ortamı bok etmeye çalışarak elinize ne geçecegini sanıyorsunuz?
hala hala sürdürmeyiniz lütfen noktalansın bu saçmalıklarınız
Dava açmak için hemen görüşmelerine başla, yönetmeligi iyice oku ve değiştirdikleri yerleri vurgulayarak gerkli kişilere anlat
en önemlisi bu konud atecrübeli birisi ile acilen görüş ve destegini al ki yardımı dokunsun[signature][hline]Grandmaster Hamburger
bana arka cikan herkese cok tesekkur ederim...
dela bazen hakketmeyen kişiler kalabiliyor derslerden bütün sınavları 2 haftaya alan sisteme girsin benim kafam[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
8 dersden kalıp da bir öğrenci öss yi kazanıyorsa. Hata Meb'de dir.
bizim arkadaşlarda vardı burda kursa giden ama ne oldu bilmiyorum bi sorayım çıkardılarmı onlarıda diye[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
geçmiş olsun baya yetenerk varmış ama ne denir.
me de haklı kndi çapında üniye gircen sora orda çalışcakmısın hiç sanmıyorum.
me de haklı kndi çapında üniye gircen sora orda çalışcakmısın hiç sanmıyorum.
sen sınıfta kaldığın halde bir yere yerleştirilmiş olacak mısın onu bir araştır en iyisi[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
Öne çıkan mesajlar