reyou Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Bir film sahnesini framelere ayirip resim olarak kaydedicek program ariyorum, mesela 30 saniyelik bi filmi 3 er saniye ara ile capture yapip kaydedicek, bolece elimde 10 tane resim olmus olacak. bunun en basit programi nedir bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 valla bi alttaki soulberry nin topicinde yazdığım şeyi deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 yok baktim ona ama fazla zaman kaybi, her 3 sn de bir benmi save edicem onu :) program yapsin sitiyorum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 kmplayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar