4Ever Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Bekleriz ankaraya : ) istanbul takımını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 gelirim 7sinde. mjonse var o da gelicek bi de benim ev arkadaşı var, o da ben de gelicem diye tutturur gelir yani illaki. zaten adam eksiği olacağı için sorun olmaz. :D yine de eksik olursa daha da adam bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bende gelebilirim ama yer ve tarih önemli ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 herkes 7sine göre söylesin işte o zaman. çok kişi 7sinde gelemem derse değiştiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Son Kadro: Athlet + 1 Pipo_14 Vidar 4Ever Fede wastyrx + 1 mjones Fede'nin ev arkadaşı PZero 11 kişiyiz beyler. 3 kişi daha lazım. 7'si akşamı düşünüyoruz. Yeri de seçeriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Cumhuriyet lisesi 7 Temmuz 22:00 ayarlamaya çalışalım Fede senmi ayarlamıştın öncekini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 tarih buysa ben giderim bugün ya da yarın alırım yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Tarih bu fede. Sen yer al haber ver burdan. 3 kişi falan eksik kalıyoruz. Toparlarız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 7 temmuz çarşamba 21.30 - bahçeli cumhuriyet halısahasına aldım yer. bi tek bu saat boştu o gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 fede mjones'ê sen de söylersin. o şaşkındır unutur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 söylerim ben ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 beyler ben sizi nasıl tanıyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Beyler benim +1 gelemicek gibi ama ben geliyorum edik:temem 21.30 ii ben 20.30 gibi max çıkarım işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 juventus - del piero formasıyla gelicem ben. fastweb reklamlı eski forma. kesin görürsün zaten. bi de son maçtan hatırladığım kadarıyla 14 kişiden 12 si kısa saç kirli sakal kombinasyonlu gençlerdik. kesin belli ederiz yani kendimizi. halı sahaya turuncu paticik yazılı bi kartonla gelmek istemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 yapsaydınız şunu 9 u bende gelseydim pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ne oldu maç ne zaman ne yapıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 7 Haziran Çarşamba 21.30 sadeceokuyan sen niye gelmiyosun abi gelsene nedir sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Yer varsa hazır Ankaradayken gelebilirim aslında. Ama yeri falan bana özelden baya bi tarif etmeniz lazım. Çok çok az biliyorum buraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 http://img197.imageshack.us/img197/5568/tarf.jpg tarif yetmezse yine anlatırım ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Kaspar gel abi sonuçta ölüm kalım maçı yapmıyoruz illa ki yer çıkar =) Pipo Beşiktaş forması giyer büyük ihtimalle -Galatasaraylı ama- bende Czech Republic Milan Baros olacağım o gece :9 Fede'yi gözünden tanırım bir şey giymesine gerek yok. Ayrıca bol bol fotoğraf çekilip pati ahalisini yarmak istiyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 kasparla 12 kişi olduk. geçen maça gelen narziss var onu da çağırıyorum ben. bi adam daha bulun hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 up up geliyorum, gelmiyorum filan diyin. topik canlı olsun az post kasalım hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bence ben hattrick yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Benim +1 im gelemio ona göre saydınız di mi? Ben geliyorum ama fatihi sakatlamaya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 12 kişiyiz o zaman. 2 adam bulun beyler. olm benim yarı kilomdasın sen. bana vurunca senin bacağın kırılır lkdfjslf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar