grumwel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Rpg oyunları baya sarıoyor beni bildiginiz psp ye gore rpg oyun varsa veya beni saracak sıkılmadan oynayabilecegim bir oyun varsa soyleyebilirmisinz?
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 valkyrie profile: lenneth var güzel, ayrıca sprg seviyorsan jeanne d'arc, disgaea 2&1 ve final fantasy tactics: war of the lions (iyilik derecesine göre baştan sona) önerebilirim. bir de önümüzdeki hafta persona 3 portable çıkacak, onu da bekliyorum. sonra valkyria chronicles 2 çıkacak srpg eylül başına doğru.
grumwel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Sam said: ayrıca sprg seviyorsan jeanne d'arc, disgaea 2&1 bu iki oyuna baktm istedigim gibi ama orpg yani daha gercekci oldurdugun adamdan esya cıksın ıste gyek felan :) saten bu orpg olyor ama acıklayam ddm :)
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 persona 3 çıktı daha taze. türü seviyorsan ve ps2 versiyonunu oynamadıysan uzunca süre idare eder.
Öne çıkan mesajlar