grumwel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Rpg oyunları baya sarıoyor beni bildiginiz psp ye gore rpg oyun varsa veya beni saracak sıkılmadan oynayabilecegim bir oyun varsa soyleyebilirmisinz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 valkyrie profile: lenneth var güzel, ayrıca sprg seviyorsan jeanne d'arc, disgaea 2&1 ve final fantasy tactics: war of the lions (iyilik derecesine göre baştan sona) önerebilirim. bir de önümüzdeki hafta persona 3 portable çıkacak, onu da bekliyorum. sonra valkyria chronicles 2 çıkacak srpg eylül başına doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Sam said: ayrıca sprg seviyorsan jeanne d'arc, disgaea 2&1 bu iki oyuna baktm istedigim gibi ama orpg yani daha gercekci oldurdugun adamdan esya cıksın ıste gyek felan :) saten bu orpg olyor ama acıklayam ddm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 persona 3 çıktı daha taze. türü seviyorsan ve ps2 versiyonunu oynamadıysan uzunca süre idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar