Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitirme süresi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
üni bitirme süresinin sınırsız oldugunu duyuyoruz sagda solda
varmı bunla ilgili bilginiz. ocak-şubat gibide gazetede "yapicaz edicez" tarzı haber okumustum

iste oldugumdanda okula ugrayamıyorum bir türlü
marmara üniversitesi ile ilgili bilgisi olan varmı
Mesaj tarihi:
valla bu işin okulla alakalı kismini bilmem ama askerlik subesinde gorev yapan personel astegmen olarak askerlik durumu hakkinda sunu soyleyeyim;

4 yillik okul icin max. sure 7 yıl.

8. yıla 4 ders kalmissa 1 yil ilave süre olabiliyo, ertesi yil da 4 dersi kalmissa 9. yil bir daha uzatabiliyo ama eskaza 1 dersi verirse askere gider, cunku 3 ders kalan ogrencilerin sinirsiz sinav hakki var..

Bi de lisans eğitiminde 29 yaş sonrasi erteleme yok, ogrenciligi nizami devam etse dahi askere gider..

Yuksek lisans son yaş 35

2 yıllık okullar için maksimum ogrencilik de 4 yıl..

Yani okul ne yaparsa yapsin bu işin askerlik ayagi budur, ona gore planlama yapin..
Mesaj tarihi:
askelikle pek alakası yok benim sordugumun. niyeyse askerligi takmıyorum pek aklımada gelmiyor alacaklar bigün asd.
okul bitmiycekse tekrar gircem sınava okula

dün gene tvde görmüş biri süre limiti kalktı diye ama nette bulamıyorum hiçbişey.
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

canım bende 3 sene kalıp bedelliye girmek istiyorum ama ortalama yerlerde sürünüyo nası okicaz okul bitince yurt dışında hiç bilmiyorum
illa okuman gerekmiyor git çalış - en azından öyle biliyorum -
Mesaj tarihi:
dışarıda çalışmakla ilgili gelsin azmo burada anlatsın ehe

bir arakdaşım katarda turizmcişik yapıyor mayışlı bordrolu 7 ayı fln kaldı bedelli hakkı kazanmaya adam delirmek üzere "askere gidip gelsem daha iyiydi" diyor
Mesaj tarihi:
Ben askere gitmeden önce kim uğraşcak vs diyordum, ben askere girdikten 1 ay sonra artık part time çalışmada sayılıyor diye bir haber gelmişti

eğer bu doğruysa abuse edilebilir mis gibi
  • Yeni Oluştur...