Daesu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 üni bitirme süresinin sınırsız oldugunu duyuyoruz sagda solda varmı bunla ilgili bilginiz. ocak-şubat gibide gazetede "yapicaz edicez" tarzı haber okumustum iste oldugumdanda okula ugrayamıyorum bir türlü marmara üniversitesi ile ilgili bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 şimdi türbankslar için, sebebi ne olursa olsun okuldan uzaklaştırılmayı kaldırıyorlar, böylece diğer herkeste yararlanabiliyor bu açıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 yani bu onaylandımı yoksa "2011 de kesin" gibi bişeymi türbanks neyki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 valla bu işin okulla alakalı kismini bilmem ama askerlik subesinde gorev yapan personel astegmen olarak askerlik durumu hakkinda sunu soyleyeyim; 4 yillik okul icin max. sure 7 yıl. 8. yıla 4 ders kalmissa 1 yil ilave süre olabiliyo, ertesi yil da 4 dersi kalmissa 9. yil bir daha uzatabiliyo ama eskaza 1 dersi verirse askere gider, cunku 3 ders kalan ogrencilerin sinirsiz sinav hakki var.. Bi de lisans eğitiminde 29 yaş sonrasi erteleme yok, ogrenciligi nizami devam etse dahi askere gider.. Yuksek lisans son yaş 35 2 yıllık okullar için maksimum ogrencilik de 4 yıl.. Yani okul ne yaparsa yapsin bu işin askerlik ayagi budur, ona gore planlama yapin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 5 yıllık okul için nedir bu süre?8 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 5 yıllık okullar için 1 yıl daha ekleniyo, hazırılık sınıfında geçen yıllar varsa o bu sürenin içine dahil deil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Hoca sonuçta 29 yaşına kadar okulu bitirmen lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 valla okul bittiginde(uzamassa) tam 28 yasında olcam,29 e gelmedende yurtdısı düşünüyorum,3 sene kalıp bedelli olayına girmek istiyorum bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 yazması ne kadar kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 adam dertli beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 canım bende 3 sene kalıp bedelliye girmek istiyorum ama ortalama yerlerde sürünüyo nası okicaz okul bitince yurt dışında hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 askelikle pek alakası yok benim sordugumun. niyeyse askerligi takmıyorum pek aklımada gelmiyor alacaklar bigün asd. okul bitmiycekse tekrar gircem sınava okula dün gene tvde görmüş biri süre limiti kalktı diye ama nette bulamıyorum hiçbişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 askerliği takmıyon ama 29 yaş doldu mu hala lisans okuyorsan yakaladıkları yerde giriverirler koluna, anlamazsın bile. hatta dersten bile alıyolar. canlı şahidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ben 30. yaş dolduktan sonra diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 RamsesII said: canım bende 3 sene kalıp bedelliye girmek istiyorum ama ortalama yerlerde sürünüyo nası okicaz okul bitince yurt dışında hiç bilmiyorumilla okuman gerekmiyor git çalış - en azından öyle biliyorum - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Çalışmak daha da güzel olur ama işe nası girecez hocam oralarda.Çok büyük zorluk ha deyince işe almıyorlarki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Dışarda öyle çalışmak kolay değil, okumak hiç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 dışarıda çalışmakla ilgili gelsin azmo burada anlatsın ehe bir arakdaşım katarda turizmcişik yapıyor mayışlı bordrolu 7 ayı fln kaldı bedelli hakkı kazanmaya adam delirmek üzere "askere gidip gelsem daha iyiydi" diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 4 ay için 3 sene çalışmak büyük fantazi ya, azmonun durumu farklıydı onu askere almıyolardı zaten bide kendisi arap olduğundan dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 3 sene değil diye biliyorum ben tam. 1065 iş günü olması lazım. tatilleri falan saymıyosun yani, uzar o süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 işte en son 2 ay önce fln konuşmuştuk 9 ayım kaldı demişti ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Ben askere gitmeden önce kim uğraşcak vs diyordum, ben askere girdikten 1 ay sonra artık part time çalışmada sayılıyor diye bir haber gelmişti eğer bu doğruysa abuse edilebilir mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Gidin yapın işte mis gibi askerlik 6 ay fps oynarsınız en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar