Farinal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 lan disabledı accountum anon şeklindeyim zaten log in bile değilim milleti harraslayayım dedim biraz geçen sonra bugün accountu retrieve ettim ve aha bi baktım o sorularda benim ismim çıktı sdfsdfs millet görmeden gene disable ettim lan ben şimdi bi daha kullanamayacak mıyım formspring
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Saeros said: montla kullan ahuahah
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 aptal salak seylerle ugrasmayın.
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Farinal said: lan disabledı accountum anon şeklindeyim zaten log in bile değilim milleti harraslayayım dedim biraz geçen sonra bugün accountu retrieve ettim ve aha bi baktım o sorularda benim ismim çıktı sdfsdfs millet görmeden gene disable ettim lan ben şimdi bi daha kullanamayacak mıyım formspring wut?
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Saeros said: montla kullan hehehehe
Öne çıkan mesajlar