Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Var mı Kemer'de Patiler??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
15 günlük tatile geldim kemer'e..var mı buralarda ikamet eden fln??[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're
thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
heh olm o tatil zehir olmazmi sana ya?kemer ve agustos ayi?kac derece?[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Mesaj tarihi:
ahha antalya hava durumu

şu anda da 36ymış ;)

3 yazdır burdayım bünye biras da olsun alışkın ama gerçi kaç yazar bu sıcağa ;) ..zaten şu an da klimalı ortamdayım..plaj için bile 4ü 5ü bekliyorm..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're
Mesaj tarihi:
var da Antalyada var kemer e de arasira geliyorum iş icabi.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
turizm mi iş kraaz?? bizim de otel var burda[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're
Mesaj tarihi:
herkesi kaçırmışıs yaa..neyse daha bekleyelim bakalım ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're
Mesaj tarihi:
e atla gel o zaman ilk uçağa ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're
  • Yeni Oluştur...