lowers Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Prepaid sistemi geliyor artık 5 Tip Account sistemi olucak Günlük Rapids Puanları kullanıcak ödemeler günlük puan olarak çekilecek. Sizde bu puanları Prepaid sistemi ile toplu olarak alabiliceksiniz Yani şuanki özelliklerinizde bir üyelik istiyorsanız ücretler şu şekilde olucak ; RapidMedium Günlük harcadığı 20 Rapids Puan 50 GB Size verilen Alan 5 GB Günlük Trafik Bu da size aylık 620 Rapids Puana maal oluyor 620 Puan alamiyoruz ama 1000 lik paket alabiliyoruz oda 9,95 Euro Prepaid funds 400 Rapids € 4,99 1.000 Rapids € 9,95 2.000 Rapids € 19,90 5.000 Rapids € 49,75 20.000 Rapids € 199,00 Bence Güzel oldu Diğer Paketler ; http://rapidshare.com/news.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 e iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ya aylık alıyordum yetiyordu, şimdi kafam karışacak benım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 aga ben hiçbi şey anlamadım. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 walla bende aylık alıp takılıyorduk ne güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 puanınız olacak puan bitene kadar kullanacan öyle anladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 CusTodeM said: puanınız olacak puan bitene kadar kullanacan öyle anladım ben Doğrudur aynen öle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 aylık sistemden cıktı yani e güzel ama asıl sorun şu artık. Upload yapanları rapid'e geri nasıl çekiceksiniz. Hotfile upload'cılara para veriyor yapılan down. karşılığı. Rapid'te beleş account veriyordu millet'te onu satıp paraya çeviriyordu. Bu böyle yürümeye devam ederse Rapid gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Ayda 600 puan demek 7.5€ demek, şu an aylık 7€ veriyorum ben, hem puanla acc açmayı kapatıp hem zam yapmışlar bir nevi. Utanmadan "daha ucuz, daha flexible" diye mail atıyorlar bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Hotfile'a geçer, gözünün yaşına bakmam rapid!!1 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bide verification olayı yok :) yani mailinle kilitleyemiosun medium paketinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 hotfile ve netload varken rapid kullanmak..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 hotfile'da rapid gibi download programı varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 4Ever said: hotfile'da rapid gibi download programı varmı ? Gerek varmı ? demek daha uygun :) hep upload FTP üzerinden yapabilion süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 var tabi : ) bir sürü link var sıraya bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 idm çalışmıo mu HFde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 lowers said: 4Ever said: hotfile'da rapid gibi download programı varmı ? Gerek varmı ? demek daha uygun :) hep upload FTP üzerinden yapabilion süper "Browser'dan tek tek download yapan kaldı mı?" demek en uygunu bence. Hız limitleme, çoklu paralel download, queue, schedule, hatta otomatik extract gibi özellikler varken 1995'lerin teknolojisiyle mi download etmeliyiz 40-50 partlık filmleri? IDM falan yalan bu arada, JDownloader kullanın, her şeyin hem free'siyle hem premium'uyla uyumlu ve yukarıda saydıklarımı yapabiliyor. Çoğu captcha'yı kendisi hallediyor hatta free'lerde, HF yemiyor sanırım bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Baggio'ya +1 NETLOAD + JDOWNLOADER = WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 NETLOAD mı ? Hotfile mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 rapid haric hepsi diyeyim ben o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Rapid de gayet yaygın ve hızlı halen, bu kadar yerden yere vurulacak bir durumda değil. Ben henüz sistemi bu kadar iyi oturmamış hosterlara geçmeyi düşünmüyorum, 6-7 ay sonra duruma göre bakarım. En son Netload denediğimde büyük hayal kırıklığı olmuştu resume olsun, download manager uyumsuzlukları olsun. Verdikleri detayları tekrar okudum da, yanlış anlamadıysam hesabı istediğimiz zaman dondurup açabilecekmişiz, yani 30 gün 7.5 Euro olmuş ama o günleri istediğimiz gibi kullanabileceğiz sanırım. Doğruysa örneğin 3 gün bir şey indirmezsek 60 puan çöpe gitmemiş olacak, o 1 aylık parayla belki 2-3 ay download yapmış olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Bu gece bitiyor olması ne güzel tesadüf. Şimdi tamam mı devam mı diye otur düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ben hotfile kullaniyorum 2 aydir 1.2-1.5mb/sn arasi, orbitle sorunsuz. bunlar rs ile ayni bende ama benim icin onemli olan gunluk kota olmamasi. rapidin 5gb cok az bu hiz icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 IDM niye yalan ? Ben bir sorun yaşamadım şimdiye kadar ayrıca youtube vb. sitelerden video müzik download yapmayada yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Fazla hantal, JDownloader kullanmıyor olsam bile FDM kullanırdım, free hem adı üstünde. Aynı işleri de görüyor. JDownloader niye üstün onu da 3-5 post önce açıkladım zaten, onlara ek olarak o da media download işini yapıyor ve hatta istersen convert ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar