oyman Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Starcraft II Limited Edition Zboard oyuncu klavyesi, SteelSeries Limited Edition QcK Tychus Findlay ve Marauder mousepad'lerle birlikte satışa sunulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 üzerindeki tuş takımları çıkarılıp katlanabiliyor. ben beğenmiyorum ama zboard'ı. tuşlar kısa sürede aşırı oynar hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 starcraft klavyesinde windows tuşu olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 razer blackwidow aldım mechanical keyboard, inanılmaz zevkli tuşlara basması apmem arttı direk sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 samsung DT-35 vardı istanbula geldimde almıstm aynen tuncanın dedi gibi tuslara basasım geliodu simdi üretilmio sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 tunca said: razer blackwidow aldım mechanical keyboard, inanılmaz zevkli tuşlara basması apmem arttı direk sdfs Blackwidow'a ben de baktım. Mekanik tuş olayı commodore 64 klavyesi gibi sanırım. Eğer aynı prensiple çalışıyorsa gerçekten kullanması çok keyifli olur. 130 dolar falan sanırım fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 amazondan shippingle beraber 110 civarı bişiye geldi. switch olarak chery mx blue kullanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 zeawee said: starcraft klavyesinde windows tuşu olmaz. ya da windows tuşunu devre dışı bırakan bi opsiyonu olması lazım (bkz. g15) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 sc2'de optionsdan kapanıyo zaten hem alt tab hem windows tusu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 hobaa bilmiyodum onu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 tunca said: sc2'de optionsdan kapanıyo zaten hem alt tab hem windows tusu :P windows tusu deilde o en soldaki tuslar falan seni rahatsz etmiomu tunca gerci benimkide soru 110 dolar ben verseydim bende yok ben öyle seviorum derdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 euhe eet tek problem oydu ona da alışılır gerçi de çıkardım ben direk o tuşları =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 razer varken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Razer derken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Razer'ın Türkiye distribütörü firebal'la konuştum önümüzdeki aya spectre marauder ve blackwidowu getirceklermiş :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bu sc2 klavye ve mouspad'i nereden sipariş veriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar