Zarif Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mayhem said: dunno sevişelim mi böyle değil o. dunno sevişelimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 dunno adam seni ve eski kız arkadaşını yıllardır kullanmış. HALA ADAMI SEVİYORSUN LAN. zenci gelmedi mi daha 6 packi olan eleman. gelsin de bi rahatla. biz de rahatlayalım. ateşini alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 tam ibretlik lan böyle kendi saçma hallerimi düşünüyorum bende böyle mi gözüküyordum insanlara diye ibret alıyorum daha da uğraşmam aşk mesaj falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Ardeth said: Bella said: ciddi cevap veriyorum yollama. telefonlarını açmazsın olur biter görüşmek istemiyosan. ayrıca bu ne lan? telefon açmamaca sene sene 2010 yaş 20 falan telefon açmamacadan bahsediyoruz neden çok anormal birşey söylemişim gibi tepki verdinki? o konumdaki biriyle görüşmek istemiyosan 9 takla atmasına gerek yok açmaz telefonlarını olur biter yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 dunno kız mı erkek mi? ona göre cvp versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 kız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Bella said: Ardeth said: Bella said: ciddi cevap veriyorum yollama. telefonlarını açmazsın olur biter görüşmek istemiyosan. ayrıca bu ne lan? telefon açmamaca sene sene 2010 yaş 20 falan telefon açmamacadan bahsediyoruz neden çok anormal birşey söylemişim gibi tepki verdinki? o konumdaki biriyle görüşmek istemiyosan 9 takla atmasına gerek yok açmaz telefonlarını olur biter yani. çok çocukca bişi bencede aç görüşmek istemiyorum de açmamak nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bi kere konuşmasına izin verirsen iş işten geçer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bu çocuk bunu aldatmamış mıydı? ben beni aldatan biriyle muhattap olmak istemem. konuşmamayı tercih ederim. ya da ilişkimi kesecek kadar çirkin birşey yapmışsa falan. bana da biriyle görüşmek istemeyince senle görüşmek istemiyorum diye mail atmak, mesaj atmak vs salakça geliyor. görüşmezsin olur biter açıklama yapmaya ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bella yine haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 yok yani bizzat yapanı gördüm arandığın zaman, 5 bilemedin 10 kere açıp senle görüşmek istemiyorum dersen olay bitiyor. da telefonu açmamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 insanın daha da arayası geliyor lan açılmayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bella smsleşelimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 tabi istisnai sapıklar olabilir 100 kere arama kapasiteli o zaman telefonu açar koyarsın masanın üstüne konuşur (bu da açmamaktan daha etkili bence anca hakedene yapılmalı sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 mayhem kampanya falan filan var mı bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 hiç normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Ardeth said: tabi istisnai sapıklar olabilir 100 kere arama kapasiteli o zaman telefonu açar koyarsın masanın üstüne konuşur (bu da açmamaktan daha etkili bence anca hakedene yapılmalı sdf) beyler bu adamın demek istediği konuşarak anlaşabiliriz.aduahd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bu arada dunno burada ahu tuğba. http://www.youtube.com/watch?v=XELyselevjE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ya ardeth şimdi bir kere görüşmek istemiyorum deyince gururu olan aklı olan adam belki en fazla bir kere daha arar. 5 kere 10 kere arıyorsa ne ona her aramasında laf anlatıcam. muhatap olmazsın olur biter. o insan laftan anlasa zaten 5 kere aramaz, dolayısıyla açmamak muhatap olmamak en iyisi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Bella said: senin sonun bihter gibi olcak dunno bilesin. aahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 patetik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 dunno said: ne manyak ne ısrarcı psycho bi kızmısım l*n ben. biz sana yıllardır diyoruz bunu kuzum. dunno said: 2 kere de "deney" yapmıştık 15 gün boyunca konusmama deneyi. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA escape said: şimdi ben anlamadım bihter aslında dunno muymuş? ahahahahaha Mayhem said: dunno sevişelim mi herşeyden bi fırsat yaratma lan sende Ardeth said: said: en azından yurtdışından dönene kadar sesini duymak yüzünü görmek kokunu bile almak istemiyorum. yurtdışından dönene kadar onun kokusunu nasıl alacaksın anlamadım Ardeth said: Quiternoob said: dunno sen çişini nasıl yapıyosun??? yapmıyo o yeterince mistik bişey değil çünkü ....... ben de diyorum ki PICS OR DIDNT HAPPEN. bi de, görüşmek istemiyosan at. hatta kısalt yani çok açıklama yapma zaten biliyodur senin nasıl hissettiğini, görüşmek istemiyorum kötü hissediyorum feşmekan de bitsin hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 dunno strikes back! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Bu topiği kitlemeden çöpe kim attı? Saeros mu yaptı biri çıksın delikanlı gibi söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar