Eralp Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1440734735089&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ibretlik bir paylaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 doğurdu sandım tenekecim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 nesi iğrenç ki bunun,mis gibi değiştirdi kabuğunu takdir ettm "'ßuRak AKın' Tarih 24.06.2010 Maya takvimine göre bugün sewenlerin kawuşacacağı kavuşanların da sonsuza kadar beraber olacakları gün ... bu iletiyi 15 yere yapıştırırsan bugün 23:23 ten itibaren sewdiğin kişiyle ölene kadar beraber olacaksın...belki inanmaya bilirsin ama sewiyorsan denemeye değmez mi???" yorum beni bnden aldı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Maya takvimine göre bugün sewenlerin kawuşacacağı kavuşanların da sonsuza kadar beraber olacakları gün ... bu iletiyi 15 yere yapıştırırsan bugün 23:23 ten itibaren sewdiğin kişiyle ölene kadar beraber olacaksın...belki inanmaya bilirsin ama sewiyorsan denemeye değmez mi???" Tarih 24.06.2010 Maya takvimine göre bugün sewenlerin kawuşacacağı kavuşanların da sonsuza kadar beraber olacakları gün ... bu iletiyi 15 yere yapıştırırsan bugün 23:23 ten itibaren sewdiğin kişiyle ölene kadar beraber olacaksın...belki inanmaya bilirsin ama sewiyorsan denemeye değmez mi???" Tarih 24.06.2010 Maya takvimine göre bugün sewenlerin kawuşacacağı kavuşanların da sonsuza kadar beraber olacakları gün ... bu iletiyi 15 yere yapıştırırsan bugün 23:23 ten itibaren sewdiğin kişiyle ölene kadar beraber olacaksın...belki inanmaya bilirsin ama sewiyorsan denemeye değmez mi???" Tarih 24.06.2010 Maya takvimine göre bugün sewenlerin kawuşacacağı kavuşanların da sonsuza kadar beraber olacakları gün ... bu iletiyi 15 yere yapıştırırsan bugün 23:23 ten itibaren sewdiğin kişiyle ölene kadar beraber olacaksın...belki inanmaya bilirsin ama sewiyorsan denemeye değmez mi???" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bizde olsa da bizde deişsek kabuk. ne güzel de deişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 adam ümitsiz vaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Esnaf said: Maya takvimine göre bugün sewenlerin kawuşacacağı kavuşanların da sonsuza kadar beraber olacakları gün ... bu iletiyi 15 yere yapıştırırsan bugün 23:23 ten itibaren sewdiğin kişiyle ölene kadar beraber olacaksın...belki inanmaya bilirsin ama sewiyorsan denemeye değmez mi???" Tarih 24.06.2010 Maya takvimine göre bugün sewenlerin kawuşacacağı kavuşanların da sonsuza kadar beraber olacakları gün ... bu iletiyi 15 yere yapıştırırsan bugün 23:23 ten itibaren sewdiğin kişiyle ölene kadar beraber olacaksın...belki inanmaya bilirsin ama sewiyorsan denemeye değmez mi???" Tarih 24.06.2010 Maya takvimine göre bugün sewenlerin kawuşacacağı kavuşanların da sonsuza kadar beraber olacakları gün ... bu iletiyi 15 yere yapıştırırsan bugün 23:23 ten itibaren sewdiğin kişiyle ölene kadar beraber olacaksın...belki inanmaya bilirsin ama sewiyorsan denemeye değmez mi???" Tarih 24.06.2010 Maya takvimine göre bugün sewenlerin kawuşacacağı kavuşanların da sonsuza kadar beraber olacakları gün ... bu iletiyi 15 yere yapıştırırsan bugün 23:23 ten itibaren sewdiğin kişiyle ölene kadar beraber olacaksın...belki inanmaya bilirsin ama sewiyorsan denemeye değmez mi???" garbage nin bile bir seviyesi var lütfen LÜTFEN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 adamlar da teknoloji gelişmiş tabi bizim yengecimiz hala yapamıyor bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Ardeth said: adamlar da teknoloji gelişmiş tabi bizim yengecimiz hala yapamıyor bunları sdgasdgasgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Üstteki yılışık hor gören aşağılayıcı smileyi boşver ardeth gayet kaliteli bir espri idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Eralp said: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1440734735089&ref=mf o pörtlemede korktum doğuruyo sandım iğürendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 abvblizzard said: Üstteki yılışık hor gören aşağılayıcı smileyi boşver ardeth gayet kaliteli bir espri idi. hadi lan. güldüm gayet ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ekmek gel simdi beni de savun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Ardeth said: adamlar da teknoloji gelişmiş tabi bizim yengecimiz hala yapamıyor bunları "da ayrı! da ayrı!" diye diye milleti maymun ettiniz be. "da" birleşik yavrucum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 kafamı karıştırmayın, biraz ayrık yazayım da elim alışsın önce bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 beyler bakın bakın ne söyleyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 yengeç esprisi iğğğrancdıııı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 vaniLLe said: ekmek gel simdi beni de savun! Ne kadar var ki balım sen verirsin ağzının payını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar