Manu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Bana Cs 1.6 server adres leri vere bilrimisiniz www. default game.com da kileri aldım hep boslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 www.nitrogamer.comdakiler dolu oluyo sayılır webden bak dolu olanına gir; www.irctr.com unda bir sunucusu var oyuncu kitleside belli yakında iyi bir şeyler olur. Birde cs2 veya cs1 .huysuz.net var buda iyi dolu oluyor.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Avaturk'te bulabilirsin.[signature][hline]Only privates can be hero! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Cok tesekur ederim Private kusura bakma oma oraya bir daha uye olmıcam hersey cok kotu yonetılıyo pıng olayını da bılıyosundur artık sabahtan saat 4 5 ee kadar pıng 200 400 arası oynanmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Düzeltiliyor deneyebilirsin ilk sunucu düzelmiş olması lazım. (1. sunucu)[signature][hline]Only privates can be hero! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 aslında steam üzerinden yabancı serverları deniyebilirsin. bazılarında üyelik/şifre hadiseleri felan sorun çıkarsa da, Türk serverlarından daha zevkli oluyor. Hatta pingleri çok düşük olan serverlar da bulabiliyorsun. Ben öyle yapıyorum en azından, zevkli oluyor.[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 The All-Seeing Eye programını tavsiye ederim; baya güzel, rahatça server bulup girebilirsin ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 artık mix.gen.tr de steame gecti. Buradan.[signature][hline]..yeah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 all seeing eye nerden yüklüyebilirim bab[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar