inaktifuye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2001 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2001 Realistik FPS arayanlar icin tavsiye edebilecegim yeni bir oyun. Rouge spear'i yapan firmanin urunu. voodoo 3 3000'de biraz problem cikarmasina ragmen guzel oyun. www.ghostrecon.com [Bu mesaj BlackRose tarafından 21 Kasım 2001 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
inaktifuye Mesaj tarihi: Kasım 22, 2001 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2001 [odıon yaf zate bı usttekı mesaja cevap yazmıssın quote olayına ne gerek :)] swat 3'le alakası yok..tamamen rogue spear'a benziyor..daha gelismis bi versiyonu..daha realistik olanina henuz rastlamadım FPS olarak. [Bu mesaj karakedi tarafından 23 Kasım 2001 02:08 tarihinde değiştirilmiştir]
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2001 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2001 rainbow 6'in 2 ersyonu mevcut ghost reacon askeri görevler. yani Delta force gibi görevler. Dieriyse şimdi adı aklıma gelmiyor. özel polis güçlerinin görevleri.[hline]You will suffer! You will all suffer!
Szasstam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2001 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2001 BUgün okulda sölüyorlardı bu oyunu sölüyordu daha doğrusu arkadaş bu ara moda olucak gibi duruyor alıp denemek lazım :)
huun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 evet ghost recon . sonunda orjinal edinmeyi basardim . multi yapayim dedim ama o da ne ? expsionlari yok bende . her yerde aradim bulamadim . desert siege ve island thunder cd leri olan var mi ? torrente atin cd leri yollayin kopyalayip yollayin . el yardim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: huun, 11 Ağustos 2004 23:39 tarihinde demiş ki: evet ghost recon . sonunda orjinal edinmeyi basardim . multi yapayim dedim ama o da ne ? expsionlari yok bende . her yerde aradim bulamadim . desert siege ve island thunder cd leri olan var mi ? torrente atin cd leri yollayin kopyalayip yollayin . el yardim . Bu arada kasim ayinda Ghost Recon 2 geliyor biraz gec olmus orjinalini edinmen :p[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
huun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 orasi oyle . para vermedim ama ehehe . askere giden bir arkadasa "la olm sen simdi gercekleriyle oynarsin yolla bana " dedim . yolladi . lan dan cok oynadim cok ama cok zevkli oluyorda bir netten oynayamadim ona yanarim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 netten cok daha eglenceli, özellikle ghost recondan sonra cikan Raven Shield netten oynanabilicek en güzel realistik FPS oyunu, ama Ghost Recon 2 ortaligi yikip gecicek yine, zaten ayni firma yapiyor...Türkiyede oynayani cok cok azdir o oyunun acikcasi seven biri görmek sasirtici :) avrupada ve amerikada baya büyük bir oyuncu kitlesine sahip realistik FPSler[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bende bayıldım raven shielda da orjinaline para denkleştiremedim bi türlü:([signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
Öne çıkan mesajlar