synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ben assas la kumarbazı dusurmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 meyhaneciligi 3 yaptim, tavernayi da kuruyorum.. 2. bir meslek olarak ne alayim? soygunculuk iyi midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 kurdum lonca adı BONZİ :) küçük harfle tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bu heraklia benim hakkımda da yazmış kötü kötü şeyler :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Geldim loncaya Kumarbaz ülkeyi terkettiyse hakkinda 16 delil puanim vardi onla mahkemeye vereyim bakalim ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mahkemeye verdim kumarbazi nasil cildirdi , bakin bakalim savcilik makaminada destek olunabiliyor mu. Basin destekleri bana 1 -2 fp zaten. Bana gelip tarafi destekle diceksiniz kumarbaz said: dava etmek ıın verdıgın fplere yazık sana bundan sonra gunde 10 brosur benden hedıye ıtıbar -lerde gzıceksın hep kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 mareşal olup tüm herkesi görevinden attım entrika ile avkgsjfasd oyunu bırakmadan iz bırakmak istedim hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 hala oynamak isteyenler için http://i50.tinypic.com/352pymx.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 21+1050 ne yauwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 mareşallik tahsildarlık görevini alan lonca oyunu tek başın bitirir zaten. yunusemre yol yakınken dön :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 maresallik mahkeme baskanligi ve tahsildarlik bizde oldugundan herhangi bir problem yok yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 yunusemre said: 21+1050 ne yauwww http://umutsarikaya.files.wordpress.com/2008/12/n521419777_622098_6931.jpg herkesi dövdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 11 saat hapse dustum, cıkarabilen varsa çıkarsın pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 behlil'e mesaj at istersen onun yetkisi var yada ben pasta alıyım hapisten kaçırma pastası dur tamam abi çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ahhaa saol pasta çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 hahaha araya törpü sıkıştırdıydım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mahkemede tarafı destekle dıyebılıyorsanız benı destekleyın bide bir zahmet. Kumarbazı mahkemeye verdim, hakimde beni destekledi. Cezası artsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ben göremiyorum davayı :( Bu faaliyeti sadece mahkemede dava görülürken kullanabilirsin. hayda behlil'i de düşürdüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ilk düellomu kazandım sonunda 47 fp werdi iyiymiş heaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ooh be sonunda vurgunu yaptım 98200 getirdi mallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kendi kendime konuşuyorum resmen :( Selam loncamız ile birleşmek ister misin?İstersen loncanız dakiler loncama başvursun beraber güçlenelim. Unutma Birlikten Kuvvet Doğar!! Kont LastMan UnderWorld FeArLeSs TeAm Lonca Lideri adamlar dostluk arkadaşlık teklif etmişler, bir elin nesi 2 elin sesi hesaabı yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Digerleri nie gelmiyor anlamadim. Yeni patch geldi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 aa ne patch'i nerde yazıo değişen şeyler fln? Bu ziyafet iyi geldi heaa :P behlil bir kaç gündür oyuna girmiyor sanırım, diğerleri de neden gelmiyor anlamadım guild içi msj atmıştım cıkarken halbuki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Oyunun forumunda duyurularda yazıyor patch notları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Bir tane cok abuk sabuk olmayan lonca tespit edersen oraya gecelim, yoksa 3 kisi cok zor gitmemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar