Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europe 1400 - TR

synthesizer

Öne çıkan mesajlar

Almayın işte :)

Dün biz erken aldık, tanrının koruyan elleri artıyor bu yüzden. Makamı alsanda o kişide de çok fazla mücevher, para falan var. Direk gelip tekrar aday olur daha yüksek korumayla. Seçim yüzdesinde de her türlü geçiyor rakibi para basıp.

Seçimden kısa süre önce atmak gerekiyor makamdan. Ben hapse atabiliyor muyum onu bilmiyorum, hedef kişi aynı şehirde değil diyor ama oklemedim, ama ok desemde sanırım hata verecek bu hedef kişi aynı şehirde değil olayından herhalde. Çıkmadan ben 50 saldırı koruması vericem ondan başka bişi yapamayabilirim, sabaha yetişemem seçime.
Sosyal ağlarda paylaş

birde çok artis artis konuşuyor mesaj atmış bende 800 mücevher var götü yırtsan alamazsın benden falan filan diyor şuan rahat 1m gold bastı adam ben 500k bastım düşünün :D ama adamı 1 kere madara etsek koyar herhalde :D

800 mücevher olacağını sanmıyorum 800 mücevher almışsada gelsin otursun onun aklına sıçayım ben :D 160 tl yapar 800 mücevher
Sosyal ağlarda paylaş

KillerLord said:

birde çok artis artis konuşuyor mesaj atmış bende 800 mücevher var götü yırtsan alamazsın benden falan filan diyor şuan rahat 1m gold bastı adam ben 500k bastım düşünün :D ama adamı 1 kere madara etsek koyar herhalde :D

800 mücevher olacağını sanmıyorum 800 mücevher almışsada gelsin otursun onun aklına sıçayım ben :D 160 tl yapar 800 mücevher

50 milyon 400 mücevher. Elemanda o civarda var mücevher

Akşam seçimi olsa ben onu alırım her türlü makamdan. Dün hata yapmasak zaten almıştık. Ama şimdi çıkıyorum sabahta zor bakarım, sana koruma atıcam ama çok getirisi olmayacak

İstersen makamdan atabilirim bir kere parası yanar ama aynı işlemi tekrar yapıyor sonuçta ve bu sayede koruyan eller olayı artıyor. SAbaha doğru burda olursam atarım onu artık.

1 kere makamdan almayı denedim yemedi bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

abi son 15 dk düşyü başvuramaz zaten, fırat bakan kimdi abi online'sa papaz lığa destek verebilir aslında warsa fp'si

bi de ben oyun ve pati nicklerini baya karıştırdım ya :D herkes bi yazsa tam öğrensek süper olcak

braveheart valygar benim
bakan killerlord
behlil synthesizer
ged gavurdağ

mı? :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...