GEd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Almayın işte :) Dün biz erken aldık, tanrının koruyan elleri artıyor bu yüzden. Makamı alsanda o kişide de çok fazla mücevher, para falan var. Direk gelip tekrar aday olur daha yüksek korumayla. Seçim yüzdesinde de her türlü geçiyor rakibi para basıp. Seçimden kısa süre önce atmak gerekiyor makamdan. Ben hapse atabiliyor muyum onu bilmiyorum, hedef kişi aynı şehirde değil diyor ama oklemedim, ama ok desemde sanırım hata verecek bu hedef kişi aynı şehirde değil olayından herhalde. Çıkmadan ben 50 saldırı koruması vericem ondan başka bişi yapamayabilirim, sabaha yetişemem seçime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 birde çok artis artis konuşuyor mesaj atmış bende 800 mücevher var götü yırtsan alamazsın benden falan filan diyor şuan rahat 1m gold bastı adam ben 500k bastım düşünün :D ama adamı 1 kere madara etsek koyar herhalde :D 800 mücevher olacağını sanmıyorum 800 mücevher almışsada gelsin otursun onun aklına sıçayım ben :D 160 tl yapar 800 mücevher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 abi o değil parayı nerden kazanıyorsunuz yav :) 500k yi falan shdfsd mücevherle para gelmiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 para kazanmak kolay şöyle; şovalye - fp farm - taze mallar gold farm 3x - fp farm - taze mallar gold farm 3x bu şekilde devam ediyor ama mücevher lazım bu işlemler için. 20 tl lik mücevher alsan 2-3m en az rahat yaparsın. 100+ fp olur :D şuan "0" var o ayrı tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 KillerLord said: birde çok artis artis konuşuyor mesaj atmış bende 800 mücevher var götü yırtsan alamazsın benden falan filan diyor şuan rahat 1m gold bastı adam ben 500k bastım düşünün :D ama adamı 1 kere madara etsek koyar herhalde :D 800 mücevher olacağını sanmıyorum 800 mücevher almışsada gelsin otursun onun aklına sıçayım ben :D 160 tl yapar 800 mücevher 50 milyon 400 mücevher. Elemanda o civarda var mücevher Akşam seçimi olsa ben onu alırım her türlü makamdan. Dün hata yapmasak zaten almıştık. Ama şimdi çıkıyorum sabahta zor bakarım, sana koruma atıcam ama çok getirisi olmayacak İstersen makamdan atabilirim bir kere parası yanar ama aynı işlemi tekrar yapıyor sonuçta ve bu sayede koruyan eller olayı artıyor. SAbaha doğru burda olursam atarım onu artık. 1 kere makamdan almayı denedim yemedi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 şovalyelik dert işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 tamam saolasın artık olursa olmazsa ne yapalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 abi naptınız siz adama, hayatta düşmez bu :( Tanrının koruyan elleri: 60% itibarı da 97'ymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 kaç gündür yazıcam unutuyorum ya tesbih Tesbihi olan ayini kaçırmaz. Bu ne lan hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hadi iyiyiz yine haha Sakin ve kendi halinde olmaya çalışıyorsunuz fakat içinizde sinsice entrikanızın başarılı olmasında ötürü duyduğunuz olumlu bir his var. kumarbaz_06 isimli şahıs, makamını ve tüm uygulamalarını kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hahaaha aynen bi baktım bosalmıs :D bizden bosta olan biri varsa makamın bos koltuguna geçsin de baskasi giremesin, ben bi slotu dolduruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 abi son 15 dk düşyü başvuramaz zaten, fırat bakan kimdi abi online'sa papaz lığa destek verebilir aslında warsa fp'si bi de ben oyun ve pati nicklerini baya karıştırdım ya :D herkes bi yazsa tam öğrensek süper olcak braveheart valygar benim bakan killerlord behlil synthesizer ged gavurdağ mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Evet Gavurdag benim. Para lazim makam degistiricem, maresellige gecmek isteyen var mi ? Kumarbaz şövalyeliğe aday olmuş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ellergezer benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Tahsildarlığa geçicem sanırım bu seçimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 pek patideki basligi okumadim ama, saltuklu'da bursa'dayim fecii bira uretimi yapiyorum :) bildiginiz hanciyim.. baron oldum ve encumen uyesi olmak uzereyim sanirsam.. lonca varsa server 1 tr'de invite istirem :) sarp absolution isimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paticik loncasi var giris acik dal iceri. Tasinabilirsen dulkadirogullarina (Niksar) tasin birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 biri bana entrika düzenledi. icra memurluğuna destek verir misin tekrar Ged :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Aday gelirse yani vericem, 1 gun süresi var yeni oy vermenin. Kim entrika duzenledi yaziyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 yzmadı ya... ama şövalyelikteki diesel veya meva olabilir. bi tek onlarda entrika düzenleme opsiyonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 zindan muhafizi oldum ^_^ bu arada meyhaneyi lvl 2 yapicam ama skill'i arttirmak icin 30 FP istiyor, bu nasil bir izdiraptir, birikmek bilmiyor. uprade ederken neye dikkat edilmeli, hic var mi lvl 2-3 meyhanesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 oha s2 de karluk'ta tahsildar oldum. nasıl para akıyor lan öyle. 2 duello yaptım baya fp kastım sonra kaybettim sanırım duello. fp ler gitti deli oldum. 7 fp lazım duelloya tekrar ooof of. neyse az dövüş eğitimi alayım sdgv ksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 devlet makamlarını saltıklulara kaptırmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 1 gun gırmedık saldırı ustune saldırı olmus bana hahah Meva ve Pasha saldırıları yapanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 beni de düşürmüşler tahsildar adayı oldum, kazancak gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar