ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 NLP ile ilgili yabancı dil eğitimleri görüyorum sürekli Bir haftada konuşun Şakıyın İngilizceye takla attırın şeklinde Var mı bu konuda tecrübesi olan. Reklamlardayazanların mümkün olmadığı kesin de adamlar ne veriyorlar var mı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Evet nedir bu işlerin olayı ben de merak ediyorum ? Faydası varsa biz de yaptıralım diğer diller için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Faydası oldugunu hiç sanmıyorum da Ne yapıyorlar onu merak ediyorum daha çok. 7 günde ...... konuşun. Valla 1 ayda 3 ayda vs. diyenleri çok gördüm. Hepsi traştı. 7 gündekini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Learn java in 24 hours tadindadir o kurslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 hipnozcu falan var ya onda, farklı bir nlpden bahsetmiyorsak. öss dönemimizde okul getirtmişti bir tane "nlp uzmanı", Şöyle gelişti olay : -GÖZLERİMİZİ KAPAYALIIIM. ÖSS SINAVINDASINIIIZ. SORU KAĞIDI... önünüzde... -... -soruları görüyorsunuz...ANİDEN BİR GÜVEN DUYGUSU GELİYOR. HER SORUYU ADETA BİR JAGUAR GİBİ ÇÖZÜYORSUNUZ -hsdhfdsfjfsjfs -AMA ODAKLANMAZSAK OLMAS Kİİİ :) şarlatanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 is yarasa once tayyipi yollarlardi SIYUUUUU SILVIO, SIYUUUU SIYUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar