Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Angel Beats


Shean

Öne çıkan mesajlar


İsim: Angel Beats
Yapımcı: KEY, Visual Art, Aniplex, P.A. Works
Çıkış Yılı: 22.03.2010 - ?
Türler: Aksiyon, Komedi, Doğaüstü, Drama
Tanıtım: Otonashi adlı bir öğrenci bir gün kendini ölümden sonraki dünya'da bulur. Bu dünya da tenshi adlı bir kız ile savaşılmaktadır. Tenshi ile savaşan grubun adı Shinda Sekai Sensen'idir. Uyandıktan sonra ölümün ardındaki dünya'da, bu okulda bulunduğundan otonashide Shinda Sekai Sensen üyesi olmuştur. Artık Shinda Sekai Sensen liderleri Yuri ile birlikte bu okulda tenshi ile savaşıcaktır.
Not: Tanıtımda spoiler vermemek amacıyla biraz dandirik oldu ama idare edin.


Kendi Yorumum: (Katmasam olmaz) Şu an devam eden en iyi animelerden bir tanesi kendisi.(1 bölüm kaldı bitmesine.) Bir çok bölüm de gerçekten güldürüyor bir çok bölümde ise gerçekten ağlatıyor. Duygu patlaması yaşıyabiliyorsunuz. Kesinlikle, şiddetle, silah zoruyla önerdiğim animelerden angel beats. Ayrıca KEY yapımı olduğu için ayrı bir güzellikte kendisi ve light novelden uyarlanma olduğu için daha ilerisini bilemiyorum. Visual Novel olsa daha güzel olurdu ama bu da ayrı bir kader.

12.Bölüm:


Otonashi bu bölümde tıpkı bir rambo edasıyla silahını savurdu. Aslında bölümün komik yanları direk ordan başladı. :D Tabi bu bölüm komediden çok duygusallık barındırdı ve gerçekten harikaydı. Sonunda yurippe de kayboluyor havalarına falan girdik bir ara ama iyi ki kaybolmadı. Son dakikalara doğru olsa da key gibi bir şirketten güzel bir romantizm bekliyorum ya kanade için ya da yurippe için. Belki de harem olur ? (ahahha) Ayrıca o tanrı kılıklı, sevgi arayan, HEART LOVE HEART LOVE HEART LOVE HEART LOVE diye neredeyse salyalarıyla konuşan adam tam bir tipti ama olsun onu da atlattık. Bölüm sonunda her zaman ki gibi de kanade yine bize | | şu kadarlık boyunu gösterdi. İnsan kanade'yi görünce loliconluğu bastıramıyor!(brb fbi)




Ve son olarak. 'This is a trap.'

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cooooooooooooooooooook basarili bitti ya (tu)(tu)(tu)

cidden tavsiye ediyorum herkeze, oturun izleyin 13 bolum birsey zaten

healing anime derlerya, aynen oyle

isminden, ozetten ve konsumalardan bole abidik bisi bekliyordum, komik meleklerle insanalrin kapismasi falan filan, bambaska birsey cikti

gercek dunyanin ve onun konseptine oturmus hikayelerin zehirledigi bilincaltimi temizliyiverdi direk, sonu ozellikle sahaneydi (tu)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...