Shean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 İsim: Angel Beats Yapımcı: KEY, Visual Art, Aniplex, P.A. Works Çıkış Yılı: 22.03.2010 - ? Türler: Aksiyon, Komedi, Doğaüstü, Drama Tanıtım: Otonashi adlı bir öğrenci bir gün kendini ölümden sonraki dünya'da bulur. Bu dünya da tenshi adlı bir kız ile savaşılmaktadır. Tenshi ile savaşan grubun adı Shinda Sekai Sensen'idir. Uyandıktan sonra ölümün ardındaki dünya'da, bu okulda bulunduğundan otonashide Shinda Sekai Sensen üyesi olmuştur. Artık Shinda Sekai Sensen liderleri Yuri ile birlikte bu okulda tenshi ile savaşıcaktır. Not: Tanıtımda spoiler vermemek amacıyla biraz dandirik oldu ama idare edin. Kendi Yorumum: (Katmasam olmaz) Şu an devam eden en iyi animelerden bir tanesi kendisi.(1 bölüm kaldı bitmesine.) Bir çok bölüm de gerçekten güldürüyor bir çok bölümde ise gerçekten ağlatıyor. Duygu patlaması yaşıyabiliyorsunuz. Kesinlikle, şiddetle, silah zoruyla önerdiğim animelerden angel beats. Ayrıca KEY yapımı olduğu için ayrı bir güzellikte kendisi ve light novelden uyarlanma olduğu için daha ilerisini bilemiyorum. Visual Novel olsa daha güzel olurdu ama bu da ayrı bir kader. 12.Bölüm: Otonashi bu bölümde tıpkı bir rambo edasıyla silahını savurdu. Aslında bölümün komik yanları direk ordan başladı. :D Tabi bu bölüm komediden çok duygusallık barındırdı ve gerçekten harikaydı. Sonunda yurippe de kayboluyor havalarına falan girdik bir ara ama iyi ki kaybolmadı. Son dakikalara doğru olsa da key gibi bir şirketten güzel bir romantizm bekliyorum ya kanade için ya da yurippe için. Belki de harem olur ? (ahahha) Ayrıca o tanrı kılıklı, sevgi arayan, HEART LOVE HEART LOVE HEART LOVE HEART LOVE diye neredeyse salyalarıyla konuşan adam tam bir tipti ama olsun onu da atlattık. Bölüm sonunda her zaman ki gibi de kanade yine bize | | şu kadarlık boyunu gösterdi. İnsan kanade'yi görünce loliconluğu bastıramıyor!(brb fbi) Ve son olarak. 'This is a trap.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 said: Bir çok bölüm de gerçekten güldürüyor bir çok bölümde ise gerçekten ağlatıyor. Duygu patlaması yaşıyabiliyorsunuz. KEY se normal zaten , yaz ortası izlesem moral çökcek izlemesem merak edicem paso.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bu sabah wowda random sirasi beklerken izlemye basladim guzel baya, tavsiye ediyorum bende(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Viktor said: bu sabah wowda random sirasi beklerken izlemye basladim guzel baya, tavsiye ediyorum bende(tu) 08 : 55 de wow oynamak, tarifsiz.. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 neden en verimli saatler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 cooooooooooooooooooook basarili bitti ya (tu)(tu)(tu) cidden tavsiye ediyorum herkeze, oturun izleyin 13 bolum birsey zaten healing anime derlerya, aynen oyle isminden, ozetten ve konsumalardan bole abidik bisi bekliyordum, komik meleklerle insanalrin kapismasi falan filan, bambaska birsey cikti gercek dunyanin ve onun konseptine oturmus hikayelerin zehirledigi bilincaltimi temizliyiverdi direk, sonu ozellikle sahaneydi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 fanservis falan az mı ? ya da sinir bozmayacak seviyede mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 hic yok gibi desem fanservice? http://www.youtube.com/watch?v=drJSU2FZqjw acilisi suda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 iki bölüm nbaktım güzelmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 /a/ da çok geyiğini ve posterini falan görünce tsundereli tırt bişey herhalde diyordum, feci yanılmışım çok güzel, tavsiye ettim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 5 gözümden yaş geldi çıkma teklifi ve sonraki uçuşta :D. harikaymış yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 iyi çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Gerçekten de çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar