Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 http://www.worldswithoutend.com/index.asp Burası Sci-fi/Fantasy üzerine başvuru sitesi. Eğer forum istiyorsanız sffworld var ama burası kitaplar hakkında bilgi almak için en ideal yer. Kullanın diyorum.
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 "world without end" diye bir kitap vardı. başlığı görünce o sandım :P. site sağlammış. mievielle in city and city sine askerden önce bakıp unutmuştum. şimdi görünce hatırladım, iyi oldu.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Ana sayfada, tepede duran kitapları sık sık değiştiriyorlar. Sırf oraya bakarak bir sürü çok güzel kitap keşfedip okudum ben.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Up diyorum ben bunu konuya. SF&F hakkında en iyi site. Okuyacak bir şey arıyorsanız rehberimden sonra ikinci adresiniz olsun :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Yeni tasarım olmamış. Up arada =)
Öne çıkan mesajlar