Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 http://www.worldswithoutend.com/index.asp Burası Sci-fi/Fantasy üzerine başvuru sitesi. Eğer forum istiyorsanız sffworld var ama burası kitaplar hakkında bilgi almak için en ideal yer. Kullanın diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 "world without end" diye bir kitap vardı. başlığı görünce o sandım :P. site sağlammış. mievielle in city and city sine askerden önce bakıp unutmuştum. şimdi görünce hatırladım, iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Ana sayfada, tepede duran kitapları sık sık değiştiriyorlar. Sırf oraya bakarak bir sürü çok güzel kitap keşfedip okudum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Up diyorum ben bunu konuya. SF&F hakkında en iyi site. Okuyacak bir şey arıyorsanız rehberimden sonra ikinci adresiniz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 gerge çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Yeni tasarım olmamış. Up arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar