vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 sdeceokuyangenç said: hala rage sen de az yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bu sefer ciddiyim sevdiğim kadar sevilmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 kankacılık 101 çok rerörerö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 barbu said: sonra neden biz sevilmiyoruz diyolar o daha da gıcık ediyor. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 o değil de ceykıp vardı bi tane kavruk noldu ona? bi kaç kişi pedofili oldu o çoluğa çocuğa sardı dedi. hiç ilgilenemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 barbu haklısın ama özellikle uyarmadım ben. Bir şeyi forum düzenini bozuyor diye uyarıp engelleyince, bazı arkadaşlarımız 5 yaşından gün almakta oldukları için EHEHE EHEHE modunda tekrar yapıyorlar. Sonra banlanınca kankacılık !!!!!! diye ağlıyorlar. Ben de sinire kesiyorum. Hiç dokunmazsam/oğlum yapmayın banlıyorlar falan diye ayak yaparsam duruyorlar ama. Bu nedenle durdum, bekliyorum. Moderasyon uyumuyor merak etmeyin. Mesela bu incisözlük muhabbetlerine de kılım. Karşı argüman olarak "4chan geyikleri yapmayın o zaman siz de" gibi fantastik söylemlerle geliyorlar üstelik. Ama ben şimdi yazmayın böyle diyip silmeye falan kalksam tavan yapar o muhabbet. Sonra 1 hafta mesaj sil uğraş bilmem ne. Bir de ben öyle uyarı yazsam altına "adam haklı beyler" yazan ilk talihliyi aynen şutlatırım, sinirleniyorum ben böyle şeylere çünkü. Hiç girmiyorum o yüzden artık. Benim uyarmamla kendi kendine dinmesi için gereken süreler aynı nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 adam haklı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yok valla haklı o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dnz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 te alaam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 4chan'i inciden üstün görmek de iyiymiş. bizim serserimiz sizinkinden iyi tavrı bu. uzuuuuun yazının altına ddt read lol gifi koymakla adam haklı beyler demenin farkı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 4chan memelerinin daha komik ve daha fazla olması, 5 yaşında çocuk gibi sağa sola çıkıp inci silker demenin mantığı ne ? facebook gruplarına girip dede resimleri koymanın mantığı ne? aptal aptal programlara mail atıp inci dedirtmenin mantığı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 illa bi mantığı mı olması lazım bir şeyin. 4chan mantık küpü maşallah. zeka küpü cidden. adamlar eğleniyor kardeşim, mal mal adamlara dedeler deyip eğleniyor. hiç de öyle biz dünyayı değiştirecez bizim felsefemiz var falan dediklerini duymadım. biraz ciddileşene bile tavır koyuyorlar. ayrıca bu işi türkiye'de yapıyorlar. 23423423 tane sitenin engellendiği ve her an dava tehlikesiyle karşı karşıyayken yapıyorlar. öyle anon değil incide kimse. herkesin nicki şusu busu var. hayır aylarca gay zenciye ddnt read lol söyletti herkes burada kimse bir şey demedi, adam haklı beyler veya özet geç deyince neden batıyor size onu anlamadım. bu konuda da uzun yazdırdınız ya bana ne diyeyim. özet: senin memen kötü benim memem iyi diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ben de 4chan'ı inciye tercih edebilirim de küfür müfür içermeyen bir inci sözlük lafına da o kadar sinir olmaya gerek yok özellikle moderatörlerin daha tarafsız olması lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Zarif said: illa bi mantığı mı olması lazım bir şeyin. 4chan mantık küpü maşallah. zeka küpü cidden. adamlar eğleniyor kardeşim, mal mal adamlara dedeler deyip eğleniyor. hiç de öyle biz dünyayı değiştirecez bizim felsefemiz var falan dediklerini duymadım. biraz ciddileşene bile tavır koyuyorlar. ayrıca bu işi türkiye'de yapıyorlar. 23423423 tane sitenin engellendiği ve her an dava tehlikesiyle karşı karşıyayken yapıyorlar. öyle anon değil incide kimse. herkesin nicki şusu busu var. hayır aylarca gay zenciye ddnt read lol söyletti herkes burada kimse bir şey demedi, adam haklı beyler veya özet geç deyince neden batıyor size onu anlamadım. bu konuda da uzun yazdırdınız ya bana ne diyeyim. özet: senin memen kötü benim memem iyi diye bir şey yok. abi tamam ha mantikli ha mantiksiz o geyikleri buraya tasimanin manasi, mantigi ne o zaman ? girin orda yazin ne yazcaksaniz. ama yok her gün bi inci topigi, dakka basi inci jargonu. sonra birisi kalkar nie hafif küfürler yok patide bidi da bidi. biraz inci özentisi gibi duruyo bu hareketler. burasi paticik bi hatirlatiyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ha inci karsiti degilim, güzel trolleri var ara ara hepimiz gülüyoruz. ama patide bu kadar inci muhabbeti komik duruyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 e tamam gidip komiklik olsun diye yapılıyor zaten sorun ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 vaniLLe said: ha inci karsiti degilim, güzel trolleri var ara ara hepimiz gülüyoruz. ama patide bu kadar inci muhabbeti komik duruyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Rasmon said: e tamam gidip komiklik olsun diye yapılıyor zaten sorun ne? sorun bokunun cikarilmasi, sanki inci klonuyuz bi küfürler eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 sadece inci değil bir sürü şeyin cıvkı çıkarılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar