Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tecavüzcü Coşkun aştı !..

screamer

Öne çıkan mesajlar

said:
Mortis, 10 Ağustos 2004 23:22 tarihinde demiş ki:
Tecavüzcü Coşkun benim Amcamım arkadaşı idi. Amcamın bilardo salonuna gitmiştim, coşkun abi ile bilardo oynamıştık. Ben tabi paso götümü kolluodum ne olur ne olmaz elinde ıstaka falna var :)

Rofl :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

yok arkadaşlar öyle evlenme filan ben halen bekarım
o olay sadece gündem olsun diye tamam rus kızı evlenecez diye götürdüm yonttum geri getirdim.
(not: ilaçlar artık işe yaramıyor kızlar bağışıklık sistemlerini geliştirmişler.) :horace:[signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem...
İntikam soğuk yenildiğinde güzeldir
Sosyal ağlarda paylaş

O bizim küçüklüğümüzün hocası.Yakışır..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Balerin olunca ne değişiyo ki ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook [/i] / My best friend
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...