zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Tabi tabi :-P[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Abi saolsun adamın sayesinde Rusyayla yakın ilişkiler içindeyiz...Allah bi yastıkta kocatsın[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hayırlısı bakalım vatana mıllete hayırlı ugurlu olsun[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Mortis, 10 Ağustos 2004 23:22 tarihinde demiş ki: Tecavüzcü Coşkun benim Amcamım arkadaşı idi. Amcamın bilardo salonuna gitmiştim, coşkun abi ile bilardo oynamıştık. Ben tabi paso götümü kolluodum ne olur ne olmaz elinde ıstaka falna var :) Rofl :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 her plaja gittiğimde görüyom ben bu Çoşkun'u. götürüyo kızları.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coskun_t Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 yok arkadaşlar öyle evlenme filan ben halen bekarım o olay sadece gündem olsun diye tamam rus kızı evlenecez diye götürdüm yonttum geri getirdim. (not: ilaçlar artık işe yaramıyor kızlar bağışıklık sistemlerini geliştirmişler.) :horace:[signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem... İntikam soğuk yenildiğinde güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Plajda Allah ın her günü duruyor ve adamın bence en büyük zevki tavladan anlamayan hatta hiç bilmeyen ruslarla tavla oynamak ama sanırım sonuncusu ona kapak olmuş[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 yakışır abimize[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur! eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 O bizim küçüklüğümüzün hocası.Yakışır..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Abi demin gördüm Harley Davidson la dolaşıyordu adamda nasıl bir güç var gerdekten çık dolasş tur at tavla oyna bu adam 60 yaşında[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Hayırlı olsun abimize ama bu onun hızını kesmez icraatları devam eder.Mutluluklar diliyelim burdan bizde[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 coşkun abime yakışır ama coşkun abim başı bağlandı diye icraatlarda hız kesmez.Tanımaz coşkun abim balerin falan =)[signature][hline]Kargalar sürüyle Kartallar Yanlız Uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Balerin olunca ne değişiyo ki ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 pardon karıştırmışım :) [Bu mesaj karakedi tarafından 11 Ağustos 2004 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 kizin bale hayati hakkinda ne dusunuyosunuz? ince heraketlet yapma yetisi kalacakmi 3 vakte[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Mortis, 10 Ağustos 2004 23:22 tarihinde demiş ki: Tecavüzcü Coşkun benim Amcamım arkadaşı idi. Amcamın bilardo salonuna gitmiştim, coşkun abi ile bilardo oynamıştık. Ben tabi paso götümü kolluodum ne olur ne olmaz elinde ıstaka falna var :) masada bişi olmadı umarım:-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Infeqted, 11 Ağustos 2004 16:49 tarihinde demiş ki: kizin bale hayati hakkinda ne dusunuyosunuz? ince heraketlet yapma yetisi kalacakmi 3 vakte Kalır kalır çünkü artık Çoşkun abimizde bale yaparak yeni eşine - 2.eşi - yarımcı oluyor.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Yok onlar tangoya geçmiş :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konu başlığı "Tecavüzcü Coşkun'un Son Tecavüzü!" diye olabilirdi :)[signature][hline]Jevor/Hibernia - KayCrosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 zuhaha harbi ha[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim Dalgalar kadar güçlü olsam Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar