Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Anime] Supernatural

Zarif

Öne çıkan mesajlar

ilk sezonun 10 bölümünü falan izlemiştim bir türlü sarmadı beni, üstelik başladığım serileri ne kadar saçmalamaya başlasa da bırakmamaya çalışırım genelde.hadi bir bölüm daha hadi bir bölüm daha diye diye şans verdim hep ama, sonra güzelleşip sarıyo mu ki 2. sezon falan ?
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

Mortis said:

dizisi çok mu güzel?
dizi süper.hep diyordum animesi çıksa süper olurdu diye.dizinin ilk sezonu gibi olmaz umarım ilk sezonu kötüydü çünkü

İlk sezonda efsaneydi. Sadece sezon ilerledikçe konular daha güzemli daha ilgi çekici oldu. Animesi nasıl olur bilmiyorum. Dean'ın Sam'e soktuğu lafları animede de göreceksek güzel :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
selam. 23 şubat 2011 de ilk bölüm çıkmış ama sublayan bulamadığımdan(hikayeyi de bildiğimden:)) raw olarak izledim.

ending olarak japon bir kardeşimizden carry on my wayward son dinlemek(ingilizce söylenmiş) hoşuma gitti.

supernatural 01
beklentimin aksine shapeshifter işlenmiş ilk bölümünde. arabada sadece flaşbek olarak sam bebeklik olayını hatırladı.

olayların gelişme şekli dizi ile paralel değil, dizideki deanin lağımdan kaçıp kendini bularak öldürmesi burada arabada sam&dean mücadelesi olarak işlenmiş. dean ile sam dövüşürlerken son sürat giden arabanın önüne sam çıkıp shapeshiftera bir kurşun sıkarak bitiriyor olayı.

konuda gereksiz uzama bir yana kısa geldi bana bölüm. biraz daha böyle anime vari diyaloglarlar ile yarım saat konuşmalar bekliyordum sanırım. (:P)

22 dakikalık bir bölümdü. diğer episodeları bekleyebilirim. beğendim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...