Zarif Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 elim ayağım titriyor şu anda http://cache.gawkerassets.com/assets/images/8/2010/06/500x_supernaturalanime.jpg http://io9.com/5560282/supernatural-becomes-a-japanese-anime-from-the-creators-of-death-note said: Supernatural becomes a Japanese anime from the creators of Death Note Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 uu süper. ayni bölümler mi olcak peki hep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 said: The anime will be a 22-episode season that will cover the storyline of the live-action version's first two seasons. diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Anam! Ne diyorsun!! OF OF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 harika yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 dizisi çok mu güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Zevk ve renk :) Bana gore 10 numara dizi. Tam aradigim tur/konu/konsept/karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 evet. baya güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 iyi anime olarak takip ederim ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Benim tahminim Chrono Crusade ya da Witch Hunter Robin tarzi bisi cikacak. Gorelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 beklemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 madhouse yapısa yapar aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mortis said: dizisi çok mu güzel?dizi süper.hep diyordum animesi çıksa süper olurdu diye.dizinin ilk sezonu gibi olmaz umarım ilk sezonu kötüydü çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 izlenir valle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 da konu klasik animeye uymuyor bence. Umarım iyi biçimde çevirebilirler diziyi animeye ama hiç sanmıyorum. DMC'nin animesi gibi bi şey bekliyor olacaktır bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ilk sezonun 10 bölümünü falan izlemiştim bir türlü sarmadı beni, üstelik başladığım serileri ne kadar saçmalamaya başlasa da bırakmamaya çalışırım genelde.hadi bir bölüm daha hadi bir bölüm daha diye diye şans verdim hep ama, sonra güzelleşip sarıyo mu ki 2. sezon falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 hepsi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Esnaf said: Mortis said: dizisi çok mu güzel?dizi süper.hep diyordum animesi çıksa süper olurdu diye.dizinin ilk sezonu gibi olmaz umarım ilk sezonu kötüydü çünkü İlk sezonda efsaneydi. Sadece sezon ilerledikçe konular daha güzemli daha ilgi çekici oldu. Animesi nasıl olur bilmiyorum. Dean'ın Sam'e soktuğu lafları animede de göreceksek güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bence dizinin verdiği zevki vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Burdaki yorumlardan sonra izledim supernatural'in 5 sezonuda 2-3 hafta önce falan bitti hatta,baya zevkliydi iyiki bir şans daha verdim dedim yani :D animesi de güzel olur bence, hatta diziden daha sağlam olur ama death note tarzı bir çizim lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 6. sezondayım. Dizinin tüm sezonlarını zevkle seyrettim. Anime si de fazla kanlı-abartı olmadıkça iyi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Abi seslendirmeler çok önemli yalnız. Geçen TNT'de eski bölümleri türkçe dublaj gördüm rezillik! Dean'ın sesi ergen sesi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Beğenmedim ben nande!nande! diyen bir Dean görmek istemiyorum. "Dean" janai "Katsura" da! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 selam. 23 şubat 2011 de ilk bölüm çıkmış ama sublayan bulamadığımdan(hikayeyi de bildiğimden:)) raw olarak izledim. ending olarak japon bir kardeşimizden carry on my wayward son dinlemek(ingilizce söylenmiş) hoşuma gitti. supernatural 01beklentimin aksine shapeshifter işlenmiş ilk bölümünde. arabada sadece flaşbek olarak sam bebeklik olayını hatırladı. olayların gelişme şekli dizi ile paralel değil, dizideki deanin lağımdan kaçıp kendini bularak öldürmesi burada arabada sam&dean mücadelesi olarak işlenmiş. dean ile sam dövüşürlerken son sürat giden arabanın önüne sam çıkıp shapeshiftera bir kurşun sıkarak bitiriyor olayı. konuda gereksiz uzama bir yana kısa geldi bana bölüm. biraz daha böyle anime vari diyaloglarlar ile yarım saat konuşmalar bekliyordum sanırım. (:P) 22 dakikalık bir bölümdü. diğer episodeları bekleyebilirim. beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar