social butterfly Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 açılırken çalışmayı durduruyor iki saat kapanmıyor silip yenisini yükliycek olsam güncel bıdıbıdı bişiler diyor bunu nasıl düzeltebilirim bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 mesanem gibi okudum nasıl oluyor diye girdim farklıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Aynen bende mesanem çalışmıyor diye okudum neden buraya açmış bu topiiği diye girdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 daha açıklayıcı olman gerek sorun hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 şimdi oturum aç dediğim de açılıyor ama anında yanıt vermiyor diyor sonra da kendi kendine kapanıyor silip yeni bi tane yükliyim diorum ama onu da yapamıyorum daha günceli bilgisayarınızda var diyor evet sorun tam olarak bu yardımcı olana benden bi tane bişey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 prog.ekle veya kaldırdan windows live ile ilgili herseyi sil eger silince yine guncel surum var diyorsa onu bilmiyorum bendede olmustu ama ben ugrasmadım fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 beyzacım, bir uninstall programı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar