senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ben senin icin demedim bella, kopya cekip yakalanip hoca beni kopyadan birakti yeaa yapamaz diyenler icin dedim. dedigin gibi senin durum farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ha gerci hocaya kopya cektigi soyledilerse aldigin tum derslerden de birakmis olabilir, yapar yani. benim hocalar konusunda sevmedigim nokta bazilari devamsizliktan birakmiyor donem icinde, ama iste tum notlar aciklandiktan sonra bi bakiyorsun canin ustunde olmana ragmen kalmisin niye diyorsun derslere gelmedin diyor. eh guzel hocam devamsizliktan biraksana o zmn ugrasmayalim bizde finaliyle projesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bella hangi fakülte? ankara'ysa belki yardımım dokunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ha istanbulmuş. konuyu okumayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 benim ankaradaki fakülteyle bi sorunum var buyse yardımcı olsana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 benim hocayla yatma ve gecme sansim olsaydi hic affetmez yapardim. yani bir yilda uzatilmaz okul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ne diyosun be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 cuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 hakkaten herkesi kendin gibi manwhore mu saniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mum_Chamber said: Holy said: sınav sırasında seni kopyadan atmadığı sürece, sonradan gelip kopya çekti ondan bıraktım deme hakkı yok. bu kafalari cok seviyorum. bir sinavinda asistan kopya islemi yapsa, o sene aldigin tum derslerden kalmis sayilsan cok sevinirim. o zaman anlarsain hocanin niye kopyadan atmayip 40la biraktigini. sınavdan atsın işte o zaman kopya çeken de biraz aklı varsa olaysız sınıftan çıkar kopya çekeni sınava devam ettimek hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 siniftan atcaksa tutanakta tutmasi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 şimdi laf bellaya gidecek ama gerçi yaptığını savunmamış hırsızın hiç mi suçu yok diye bişey var, biliyomusunuz onu. kopya çekilen bi ortamda o suçlu bu suçlu diye bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Seele said: benim hocayla yatma ve gecme sansim olsaydi hic affetmez yapardim. yani bir yilda uzatilmaz okul. wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bella said: çekmedim kopya. sadece hazırlamıştım. hadi gördüğü dersten bıraksa tamam, o dersle 40 aldığım ders farklı. Bella said: çekmedim kopya. sadece hazırlamıştım. hadi gördüğü dersten bıraksa tamam, o dersle 40 aldığım ders farklı. Bella said: çekmedim kopya. sadece hazırlamıştım. hadi gördüğü dersten bıraksa tamam, o dersle 40 aldığım ders farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 vaniLLe said: hakkaten herkesi kendin gibi manwhore mu saniyorsun. schäm dich Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 du sollst dich schämen, für das was du gesagt hast kardesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 moral herkeze göre degisir. Simdi "off catir catir bacagima yazarim erkek hoca zaten bakamaz, amaaann banane haktan esitlikten ben sinavi geciyim" demek de pek hos degil o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ya ne dıyosun saçma sapan konuşma. böyle densiz densiz konuşuyolar sonra birşey diyince ben banlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ben sana bir sey demedim kendi fikrimi söyledim. beyenmek zorunda degilsin hakaret etme zorunda hic degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 adam haklı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 itirazında aynı hocanın kagıdını okumamasını talep edebiliyosun bildigim kadarıyla.. yani aynı ortamda bulunmamasını baska bi okuldan hocanın okumasını bile talep edebiliyosun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 şimdi cansın kopya çektiğin ders farklı olabilir de mesela sabıka kaydı diye de bişey var. daha önceden suç işlemişsen ona göre muamele yapar mahkemeler filan. burda da o durum var. yani haksızsın demiyorum ama bence şu durumdayken dilekçe vermen işleri daha da zorlaştırım. dışardan biyerden al dersi, hocayla konuş, hocaya 1 kilo baklava götür filan bu tip şeylerle halletmeye çalış. işin içine resmiyet girdiği vakit daha kötü olur ki zaten denmiş önceki sayfalarda bi sonuç da alamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mum_Chamber said: Holy said: sınav sırasında seni kopyadan atmadığı sürece, sonradan gelip kopya çekti ondan bıraktım deme hakkı yok. bu kafalari cok seviyorum. bir sinavinda asistan kopya islemi yapsa, o sene aldigin tum derslerden kalmis sayilsan cok sevinirim. o zaman anlarsain hocanin niye kopyadan atmayip 40la biraktigini.kopya çeken bir insan değilim, o yüzden başıma gelmez merak etme. ha başına gelen insanlar var etrafımda, kopyadan yakalandı, sadece o dersten kalmış sayıldı ve uzaklaştırmayı 3 ay alarak sadece yaz öğretiminde çekti cezasını. böyle yaşanmış bir örnek var önümde, masallara inanmıyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ver kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 toprak dolduracağına hoca doldursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar