Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyanet'ten 15 milyon dolarlık cami projesi

escape

Öne çıkan mesajlar

abvblizzard said:

Cami yerine okul açılırsa ve/veya mevcut okullar boostlanırsa zaten camiye olan ihtiyaç azalacaktır.

Saçma bir çıkarım.

Mantıksal bir altyapısı yok,
ben eğitimliyim, bana göre sadece cahiller dine inanır, o zaman Eğitim yükseldikçe dine inanan azalacak tarzı dine inananları küçümseyen bir yaklaşım.
Sosyal ağlarda paylaş

Efrasiyab said:

abvblizzard said:

Cami yerine okul açılırsa ve/veya mevcut okullar boostlanırsa zaten camiye olan ihtiyaç azalacaktır.

Saçma bir çıkarım.

Mantıksal bir altyapısı yok,
ben eğitimliyim, bana göre sadece cahiller dine inanır, o zaman Eğitim yükseldikçe dine inanan azalacak tarzı dine inananları küçümseyen bir yaklaşım.

bu tarz arkadaşlara bir dize einstein, newton vs öneriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Einsteinın bir anısı vardır, ateist bir profesöre karşı verdiği, Feyste dolaşıyordu hatta.

İyi kötü Tanrı şeytan diye.

[video]http://www.dailymotion.com/video/x9f48y_albert-einstein-does-evil-exist_tech#from=embed?start=0?feature=oembed" width="459">

Hatta bir lafı daha vardır,
Tanrı zar atmaz diye.

Newtona gelince, adamın fikirleri zaten belli, evren büyük ve muhtaşam bir saat gibidir, bir ustası vardır ve tıkır tıkır işler diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Einstein sizin yaratıcı tanrınıza inanmıyor arkadaşlar.
Evet pantheist adam.
O körsüz topal bilimdir diye gevelediğiniz vakit gazetesi forward mailındaki tanrı allah değil. Evren ve onun çözülemeyen kısımlarından bahsediyor god diye.
Tanrı evrendir fakat bilinçli değildir. Git 1 ay yemek yeme hadi yürü arabistana şu binanın etrafını gez demez.
Sosyal ağlarda paylaş

Herneyse,
ana konu şu biliz, istediğine inan, beni alakadar etmez.
Vay gafir diye taşlayacak değilim.

Ama Dine inanmayan bilim adamı kadar, inananda var.

İstatistiklerde belki eğitim oranı fazla olanların daha az Tanrıya inandığı tesbit edilmiş olabilir.

Ancak senin bunu Dine inanlar cahil tarzı bir şekilde dile getirmenin amacının üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğuna inanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...