Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teklif Öncesi Hazırlık Günü...(a.k.a acayip heyecanlıyım)

Fiercewind

Öne çıkan mesajlar

said:
Sly-One, 05 May 2003 22:09 tarihinde demiş ki:
onu yapma bence..
şartlandırırsan kendini olmaz zaten
içinden gelecek o anda...
bak sen bi sonuca warmasını istiosun sanırım ilişkinizin.
bence kasma kendini, bırak zamana.. ama daha çok ilgilenmeye başla kızla falan anlar zaten..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

haklısın galiba...[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
abi aşmış bişey o cici bebe
-------------------------------------------
Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fiercewind, 05 May 2003 21:58 tarihinde demiş ki:
said:
Antimodes52, 05 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Ya çıkma teklif etme bence reddedilirsen çok kötü olur onun yerine ortak arkadaş bul ağzını arasınlar sonra arkadaşların gitsin sorsun sen xx kişisiyle çıkar mıydın diye evet derse zaten saklamaya gerek yok ortak arakdaşınız anlatır olayı sana sadece şu gün şu saatte buluşalım ok mu demek kalır kadınlara asla güvenme hele msj atarsan bir de ona kanıt vermiş olursun çıkma teklif etmek sakat iş kadınlar elde ettiklerinden sıkılırlar asla çok düşme üstüne bence yani.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555

bilmiyorumda benim son derece iğrendiğim bi olay o.....ve genellikle kötü sonuçlanır o tür başlayan ilişkiler......öbür türlüsü daha iyi bırak reddetsin :)[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık

Tamam canım, ben her konuda olduğum gibi en uzak riski görürüm en aza indirgemeye çalışırım, opsiyonlar sende, bizim buralarda aşk hikayesi yoktur pek öyle seni sefiyorum ben de seniii türünden olaylar ondan dedim, ama bilemem sizde hala varsa ne mutlu sana yarın git ilk iş teklif et...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
Sosyal ağlarda paylaş

2'de 1

ama yani ikisindede kızları öpmüştüm, yani ikisindede tokat yememiştim fakat sadece bitanesi ilişkiye döndü, diğeri şu tip birşey dedi öpüşme noktalandığında 'iyisin, güzelsinde benim çıktığım var' eh bende altta kalmamak için 'benimde var zaten' demiştim :))

eh sonuçta ben hep atlattım süper bir şekilde, sen ne yaparsın bilemem tabii[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 05 May 2003 22:33 tarihinde demiş ki:
ehhe
meph the adept playoğlan.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

:P[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Yarin teklif edicem die kendini sikma.Gozlerinizdeki o isii gorebilirseniz ztn o is bitmistir.Sakin acele etme butun olay mahvolur.Hic bi zmn arkadaslarina guvenme asla guven olmaz kiz meselesinde her zmn yanniz olduunu anlamalisin.Baskasina guvenirsen peeeeh.Aslinda arkadaslari ayarlayabilir,ayarliamaz demiorm ama ilerde kotu seyler olur onlarla konusursun sora onnar da direk yimirtlar kiza.Tecrube konusur :P[hline]I'm your dream, make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel

Icq UIN = 788808
a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2
Sosyal ağlarda paylaş

Soru falan sorma. Aklı başında kıza zaten çok komik gelir bu tarz sorular. Git de ki falan gün seni sinemaya götürebilirim ya da konuşma arasında aç lafı yeni bi film gelmiş çok güzel gidelimmi falan. Çıkışta da yemek falan yersiniz adam gibi bi yerde(McDonalds falan olmasın mümkünse). Orda açılırsın senden hoşlanıyorum falan diiye. Zaten bunları başarabilirsen çıkmış oluyosunuz.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Sosyal ağlarda paylaş

Taxi filminde vardı öyle birşey. Herif tokat yiyodu sanırım.

said:
Mephisto_, 05 May 2003 22:01 tarihinde demiş ki:
en az 1 kere başarıyla sonuçlanmış taktik, onu sevdiğini söyleyip dudağına yapışmaktır

risklidir yalnız[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Adiemus, 05 May 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
Taxi filminde vardı öyle birşey. Herif tokat yiyodu sanırım.

said:
Mephisto_, 05 May 2003 22:01 tarihinde demiş ki:
en az 1 kere başarıyla sonuçlanmış taktik, onu sevdiğini söyleyip dudağına yapışmaktır

risklidir yalnız[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal

Manyak moral werdin adama warya bu gazla artik olay bitmistir :) :)[hline]I'm your dream, make you real

Icq UIN = 788808
Sosyal ağlarda paylaş

bir de peşini bırakma eğer reddederse(çok sert bi şekilde etmesse tabi)
ama abartma da..
yani bak mesela ben geçen sene bi kıza her türlü jesti yaptım, hoşlandıımı da sölemiştim.. ama gel görki 4 ay boyunca kızı dışarda buluşmaya ikna edemedim.
sonra bu sene kendisi çaldırdı, kasdavda buluştuk. sarhoş geldi. ilgilendim içeri soktum ayılmasına yardımcı oldum falan.
sonra ayılınca beni tersledi durduk yere(daha dorusu laf soktu geçen sene de yaptıı gibi) bişi demeden kalktım yanından. ehhe. yani böyle boşa da çıkabilio bunca çaban... ahgh ah...
iyiki sewgilim wardı yedekte bunlar olurken :p yoksa içki komasına girebilirdim..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

Sly in dedii sey kiza gore deisir bazisi bi kere reddedince yapisanlardan nefret eder bazilari da naz yapip once reddediomus gibi yapip ustune gidince kabul eder.Hangi irktan olduunu cozmen lsm :)[hline]I'm your dream, make you real

Icq UIN = 788808
Sosyal ağlarda paylaş

taxi de olabilir filmi tam hatırlamıyorum ama genelde çoğu filmde olur zaten orjinal bir fikirde değildir ama gözler birleşince bitek 'seni seviyorum' düşüncesi gelir insanın kafasına vede ağzından çıkarmayı başarırsan eh yapılıcak tek şey öpmektir

baktın tokadı yedin, bahane uydurmasıda zordur tabii ama nebiliim bayılma numarası falan yaparsan minimum hasar alırsın :p[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Bahane fln diil direk hic panik yapmadan guzel we tatli konusmaya baslicaksin.Yok kendimi guzelligin karsisinda tutamadim uzgunum bu kadar sert tepki werceini dusunmuodum zart zort prut[hline]I'm your dream, make you real

Icq UIN = 788808
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
böle kızla mızla çıkıyonuz sonra mc donalds burger king bayram ediyo

araban varsa falan atlayın arabaya dolaşın
istdeysen sarıyer sahile çek denize karşı park et aç müziği bi müddet şarkı dinle sonra konuş falan sonra ben senden hoşanıyorum de
kızda yaa hiç belli etmiyosun desin
sonra kalın öle mön mön bakın birbirinize:P[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 05 May 2003 23:11 tarihinde demiş ki:
erkekler kadar da basit canlılar yok eheh hepsi aynı ulan.
hepsi "hübele aa kız" modunda.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

mauhauhauahuaha harbi abi. Doğrudan edilmiş bir yatma teklifini hangi erkek geri çevirebilir acaba?[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 05 May 2003 23:11 tarihinde demiş ki:
erkekler kadar da basit canlılar yok eheh hepsi aynı ulan.
hepsi "hübele aa kız" modunda.

euhehuueeh oyle bi soylemissinki seni goren...

:-P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 05 May 2003 23:13 tarihinde demiş ki:
böle kızla mızla çıkıyonuz sonra mc donalds burger king bayram ediyo

araban varsa falan atlayın arabaya dolaşın
istdeysen sarıyer sahile çek denize karşı park et aç müziği bi müddet şarkı dinle sonra konuş falan sonra ben senden hoşanıyorum de
kızda yaa hiç belli etmiyosun desin
sonra kalın öle mön mön bakın birbirinize:P[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net

Bön bön bakmaya kalmaz ben sarıyerde oturuyorum sen gel o sahile bir kızla bak bakalım kaç dakika elinde kalıyor hahauhauahuah. Abi hani her şeyi bırak adamlar senden tırstı bişi yapamadılar diyelim bir bakıyorlar zaten korkuyorsun ya :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...