cemss Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 fede said: yok top sakal. cillop gibi kestim. saçları da ince tarakla en soldan yana doğru taradım. bıyık bırakıcam bi de dur dahada yazma.kız olsam moda geçerim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 aslan var bi de klasik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 wastyrx said: fede said: ne zaman popüler oldu. bayadır evden çıkmıyorum da ben, geçen biri bişey sorarken başkan bla bla dedi. dedim ne diyosun lan bla bla ne adam g..... noldu yani nası oldu merak ettim? maça gel fatih pazartesi(bu pazartesi olmayabilir ama düzenli pazartesileri) 11-12 evinden alır evine bırakırım afsad abi gelebilirim aslında. çok da güzel olur. haber et bana her türlü gelirim halısahaya. adam bulamıyorum yapacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 arada bi lazım oluyor valla adam telefonun var nasılsa geçen maçtan ararım ben seni gelmek ister misin diye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 tamam hacı. ara istediğin zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 fede said: yavuz başgan ayıbetmiş bizim bölümde yavuz başkan diye eleman var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bülent başgaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar