Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Arkadaşlar Counter a rakip olucak denilen Turklerin yaptigi Pusu diye bir oyun yapiliyordu.Show tv Haberlere bile cikmişti. Hatta bi kaç dosyasi cikmişti piyasaya oyunun map uzerinde dolasabiliyordun grafikleri fena degildi. Ne oldu bu oyun haberi olan varmi ? Her yaptigimiz gibi buda yarimmi kaldi[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bildiğim kadarı ile yarım kalmadı hala üstünde çalışıyorlardı, sanırım geçen ay hakkında bir şeyler okumuştum ama tam olarak ne okuduğumu hatırlıyamıyorum :)[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try.
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 benim bildiğim kadarıyla iptal edildi. yapımcı firmanın ismi 3te idi bir aratın pusu falan diye bulursunuz belki ne olduğuna dair bir şeyler ben de merak ettim şimdi ama vaktim aramaya bile euh. belki sonra..[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 oyunun resmi sitesi http://www.3tegames.com/[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try.
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bu ayın levelında baya bi bilgi verilmiş...ayrıca oyun bilindiği gibi fps değil 3rd person oluyormuş.[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Level 2004 agustos sayisinda oynu incelemeye aldilar demiş ama valla bilmiyorum resimler grafikler cok iyi gibi gozukuyor ama bu hizla giderlerse oyun abandoware olcak[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el
huun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 level da yazana gore sene sonunda piyasadaymis .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Adamlar Blizzard taktiği yapıyor :-P[signature][hline]You can't overdie, you can't overdry.
Öne çıkan mesajlar