Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

p90

senko

Öne çıkan mesajlar

öyle yapayım, ya benim zaten kollarda bir güçsüzlük birde kilo problemim var, p90xin arms n shouldersı izledim zor görünmüyor yarın başlıyorum bakalım onu halledersem oradan backe geçicem sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum.

şu fit teste bakayım ama cidden bi =)
Sosyal ağlarda paylaş

Meov said:

öyle yapayım, ya benim zaten kollarda bir güçsüzlük birde kilo problemim var, p90xin arms n shouldersı izledim zor görünmüyor yarın başlıyorum bakalım onu halledersem oradan backe geçicem sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum.

şu fit teste bakayım ama cidden bi =)

Arms&shoulders baya kolay ya.
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

p90x indirdim 8gb fln, bi baktım hep alet edevatla evde çalışıyorlar, olm alet edevatla kim uraşacak o yüzden salona gitmiyorum diye bağırasım geldi. p90 da aynen böyle mi ? bana şöyle şınav mekik gibi temel hareketleri içeren, dumble ve yay kullanabileceğim basit bi program lazım. nası yapcaz ?

p90 aynen istedigin sey.ben bi resistance band aldim yetiyo.

Kenshin isin asli istahim acilsin istemiyorum ya acilinca durduramiyorum cunku o yuzden boyle supp. fln istiyorum gucsuz kalmiyim diye.
Sosyal ağlarda paylaş

prodigy said:

ben dun p90a basladim sonunda ama supplement konusunda yardima ihtiyacim var.1.72 boya 73-74 kilo civariyim suan.garip bi donem icersindeyim yemek fln yiyemiyorum 2 gunde tek ogun anca.supplement ne onerirsiniz bana?sitede 80 tane sey var anlamadim.

Yapma abi spor, kendine zarar. Bütün vücudunun içine sıçarsın, kan şekerin, tansiyonun follofoş olur. Adam akıllı beslenmiyorsan spor yapmanın hiç bir anlamı yok, seni o durumdan kurtaracak supplement de yok.

Kas gelişimi falan da olmaz yani, eritirsin ne kadar kas varsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kere meyve suyu ya da yumurta diye bir ikilem olmaması lazım. Bolca protein alman lazım vücuduna öncelikle, tahmini 110-120 gram kadar en az. Sen o yumurtalar ve etle toplamda 40 gram alamazsın, arada 2 scoop protein tozu atsan anca 100 eder belki. Metabolizma açısından ara öğünlerle toplam 5 öğün adam akıllı yemeni tavsiye ederim. Karbonhidratı da sebzeden almayı tercih ediyorum ben şahsen. Boktan makarna çünkü spor yaparken insülinini şaşırtıyor. Cross yaparken makarnalı gittim iki kere, ikisinde de bayıldım şekerim şaştığı için. İnsandan insana değişebilir tabii kesin bir şey söyleyemiyorum ama yemek kesinlikle adam akıllı yenmeli.

O dediğin 2 öğünlük diyetle ertesi sabah yataktan kalkamazsın yani, zorla kendini sık sık yemek yemeğe, zaten sporla beraber 1 haftaya alışır vücudun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...