Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Yetmez ya ben bu havada salonda bile her seferinde fenalaşıyorum, evi tahmin bile edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 SILAH SANDIM, SIPORMUS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Xaenin said: Yetmez ya ben bu havada salonda bile her seferinde fenalaşıyorum, evi tahmin bile edemiyorum. klima güzel icat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 41. gün -9 kilo (92->83) -5cm bel (99->94) +4.5cm kol (33->37.5) +3cm omuz göğüs kasları da gayeten toparlandı 41 günde 3 gün spor yapmadım ve diyeti bozdum yardırdım yaglı maglı ekmekli ne varsa. ama motivasyon eksikligi yaşıyorum bu günlerde :s 10 kişi "oha ne kadar zayıflamışsın" dedi 5 kişi "oha kolların kalınlaşmış çalışıyomusun sen" dedi. yeter sıkıldım bıraksam da yeter demek ki moduna girdim. pati beni motive et allahsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 aksatan gay olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 adam gibi bi boka başladın bitir http://images.cheezburger.com/completestore/2011/4/18/d69afbe9-e4b4-460a-adb0-9eeb9dd91edd.jpg http://www.mtfu.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 motivasyon inc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 http://i52.tinypic.com/14jnipj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=CPhU-Ws710s&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 oha bruce lee. direk tek başına motive etti devam yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Oha herif 73kg vermiş o şişko veriyorsa bende veririm vermezsem abv roaghhh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 adam bi tane ben vermis lan, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 tabi über şişkoların über kilolar vermesi çok normal. sıkıysa %15 body fati indirsenize %10 a sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Herşeyimi hazırladım yarın p90a başlıyorum diyet+programlarıyla anamı ağlatacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 19. gün 4.8 kilo 81.4 -> 76.6 Özellikle uyku düzenimi oturttuktan sonra ve saat 8'den sonra yemek yemeyi kestikten sonra ciddi hızlı kilo vermeye başladım. Bakalım daha ne kadar gidecek böyle. Dün halı saha maçını da gene hiç kesilmeden bitirdim. Ben bu p90x'i sevdim arkadaş, aynen devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ya torrent çalışmıyor arkadaşım nasıl edinicem ben bu p90xi biri yardım etsin yoksa konunuza agrasif mesajlar atıcam hoş olmayacak hiç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Piratebay'de 70 seeder var, inmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 X i yapan arkadaşlara allah sabır versin kaslarınıza kuvvet normalinde ilk günüm bitti bi ara ölüyorum dedim ama adam süper birşekilde toparladı şarj ettirip devam ettirdi güzel beğendim bunu hakkaten 90günde büyük bir değişim olacağını sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 İlk günde o kadar öldüysen 2. gün neler yaşayacağını tahmin edemiyorum. Kondisyonlu girmek lazım X'e, çok zorlar yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Slint said: Piratebay'de 70 seeder var, inmesi lazım. kampüsteyim portlar flm kapalı programlar engelli yourfreedomla flm denedim cıks. böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 tamam p90xi edindim. şöyle bir izledimde.. hmm. şey.. yaparım yaparım :D kararlıyım bu sefer evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Xaenin said: İlk günde o kadar öldüysen 2. gün neler yaşayacağını tahmin edemiyorum. Kondisyonlu girmek lazım X'e, çok zorlar yoksa. x yapmıyorum yanlış anlamışsın normalini yapıyorum uzun yıllar masa başında oturdum gr aktivitem olmadı normal sonuc olarak. Neyse 2.günde bitti iyiymiş lan bu yaparım 90gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 O zaman dogru secim yapmissin, o bitince X'e rahat gecersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 direk x'e başlasak 5-10 gün sonra alışabiliriz sanırım? ya da xteki setlerin yarısını yapsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Kondisyon 0sa sakın. idare eder dersen go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar